donderdag 21 juni 2018

Groene muur binnen

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Verticale plantenwanden, een levende groene muur , groene schilderijen of moswanden creëren een maximale beleving van groen in de binnenruimte. Een verticale plantenwand heeft vele voordelen.


Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat een groene muur erg mooi staat. Het voegt echt iets toe aan de ruimte. Ook verschillende soorten groenten kunnen prima groeien op de groene muur.

Een van de voordelen van groene muren is dat ze niet veel ruimte nodig hebben. Het bewijs, met het project gedaan in Monterrey op de foto hierboven. De projecten met groene muren zijn zo populair dat we een aantal zeer interessante modellen over de hele wereld vinden. Een natuurlijke kleur groen geeft rust en warmte. Met de kleur groen haal je een stukje van buiten naar binnen.


Hang een paar mooie lijsten aan de muur , zet een aantal planten bij elkaar en voeg een paar leuke woonaccessoires toe. Met dit soort planten kunnen groene muren worden ontwikkeld.

Een heel leuk resultaat bereik je ook door het kastje wat voor de muur staat in dezelfde kleur groen te schilderen. Deze tuin kan in elke vorm en formaat overal op worden bevestigd! Een groene muur is vergelijkbaar met een groen dak.


Beide opties hebben veel voordelen ten opzichte van het milieu en het ziet er ook nog eens mooi uit. Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor een groen resultaat zoals bijvoorbeeld een natuurlijke afscheiding binnen een ruimtelijke omgeving. Wij bieden een breed gamma aan groene wanden voor zowel binnen als buiten. Een plantenwand in kantoor brengt de voordelen van buiten zijn naar binnen.


Mensen die in een groene ruimte werken ervaren minder stress, zijn minder vaak ziek en zijn productiever. Levende planten aan de muur zijn geluiddempen zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof. We kunnen al een groene wand maken op een muur van vier vierkante meter in bijv. Groene wand als verticale tuin.


In een groene wand zitten diverse plantensoorten die samen voor een levendig en natuurlijk karakter zorgen. De verticale tuin binnen is een ingenieus en duurzaam systeem voor groene verticale begroeiing. Het modulair systeem is eenvoudig in opbouw en vraagt, door het ingebouwde watergeefsysteem, weinig onderhoud.


Dit systeem is bijzonder geschikt voor binnen toepassingen. Lees hiervoor verder op: Plantenwand Pro Plantenwand in een serre opgebouwd uit groene modules.

Omdat we in Nederland heel veel tijd in gebouwen doorbrengen en muren het meeste oppervlak om ons heen bestrijken, is het belangrijk dat deze wandvlakken met dampopen verf zijn afgewerkt en vrij zijn van synthetische stoffen. Verticaal tuinieren is echter niet de enige manier om een mooie groene muur te creëren binnen in je interieur. Sterker zelfs, de makkelijkste manier om een groene muur in je interieur te creëren, is door het te verven. En laat groen nou net dé meest trending muurkleur zijn van het moment.


Veel van onze natuurlijke muurverven zijn zelfs hypoallergeen. De voordelen van een groene muur. Dankzij een groene muur kunnen gevels van gebouwen, woningen en complexen, zowel van binnen als van buiten, omgetoverd worden tot een ware groene weelde.


Het is een daadwerkelijk stukje groen, met echte bloemen en planten. Niet alleen bloemen en planten, maar ook werknemers bloeien open. Met deze groene muur heb je dus steeds het gevoel dat je buiten zit, maar dan binnen. Plaats je zo’n groene muur binnen op kantoor, dan zal je daar zeker de vruchten van plukken.


Uit onderzoek is gebleken dat een groene muur zorgt voor meer geluidsdemping en een betere akoestiek. Een mobiele groene wand werkt ook uitstekend als groene afscheidingswand. Mensen in een groene omgeving werken beter, zijn gelukkiger, vrolijker en hebben minder stress.


Een verrijdbare groene wand is een goede oplossing voor de afscheiding en decoratie van uw ruimte. Woon je in een appartement met een klein terras of wil je meer groen binnen maar heb je daar te weinig plaats voor? Met “Karoo”, de modulaire groene muur van DM Depot, creëer je zowel binnen als buiten eenvoudig een groene leefomgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts