vrijdag 22 juni 2018

Cursus personal shopper

Probeer een gratis proefles! Eettafels in Alle stijlen! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bert Plantagie Stoel tot goedkoper.

Shopping is your middle name en fashion your passion. Je kunt de leukste outfits kiezen en biedt begeleiding tot in het pashokje. Met jou als personal shopper tover je saaie garderobes om tot pareltjes waar je blij van wordt.


De cursus is praktisch gericht. Dat betekent dat je in staat bent een gedegen advies te geven aan klanten met betrekking tot kleurgebruik en kledingkeuze. Je kunt je eigen business openen als personal shopper.


Je kunt solliciteren als verkoopster bij een kledingzaak. Je zult merken dat je zeer vakkundig onderlegd bent.

Ben je gek op kleding en is fashion helemaal jouw ding? Wil je graag je cliënten helpen bij het shoppen en het samenstellen van een nieuwe garderobe? Personal Shopper , een beroep met toekomst!


Dan is deze cursus exact waar jij naar op zoek bent! Tijdens de cursus doe je een hoop praktijkervaring op. Niet alleen dankzij praktijkopdrachten zoals personal shoppen, maar je hulp wordt ook gewaardeerd op speciale evenementen.


En voor mensen die de ambitie hebben om voor zichzelf te beginnen. Deze cursus kun je ook volgen tijdens een full-time baan of opleiding. Bekijk de les zo vaak als je wilt, wanneer het jou uitkomt. Je kunt al je vragen stellen tijdens de ingeplande vragenuurtjes. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.


Een stijladvies kan eigenlijk niet zonder een kleuradvies. Vandaar dat ik deze opleiding ook gecombineerd aanbied. Opzoek naar een specifiek product of dienst?


U vindt alle categoriën op onze website. En je leert om figuuranalyses en kleuranalyses te maken.

Na het volgen van de cursus Imago Styling bij NL Modeacademie ben je in staat mode-, kleding-, kleur- en stijladvies te geven. Privéles, cursus of bijles leraar personal shopper in Overijssel. Wil jij anderen laten stralen door de juiste kleding te adviseren? Wil jij meer weten over verschillende figuren, het doen van een kleuranalyse en het geven van het juiste kleur- en stijladvies?


Info over cursus personal shopper. Resultaten van zoekmachines! Je leert klanten begeleiden en doet vaardigheden op die een fitnesstrainer in de sportschool nodig heeft.


Bovendien leer je een visie ontwikkelen op de mogelijkheden en doelen van klanten op korte, middellange en lange termijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts