woensdag 3 oktober 2018

Buiten krijtbord

Bekijk krijtborden Steigerhout. Snelle levering, Ruim assortiment! Gratis verzonden, snel geleverd! Presenteer uw menu bij de ingang. Voordelige design krijtborden in alle soorten en maten. Bent u op zoek naar een krijtbord voor buiten ?

Op die manier kunt u een krijtbord buiten ophangen en deze gerust laten hangen. Trek de aandacht met een krijtbord voor buiten. Deze krijtborden voor buiten zijn volledig weerbestendig, voor een blijvend mooi resultaat. Te beschrijven met krijtstift. Krijtbord voor buiten in de maat 80x120cm.


Het krijtbord is gemaakt van een speciaal materiaal wat ervoor zorgt dat dit bord na een regenbui of een zonnige dag helemaal mooi blijft. Het bord te beschrijven met krijtstiften en krijtjes en laat het geen vegen of zoomen na. Dit laatste zorgt ervoor dat dit buiten krijtbord extra uniek is.

Het krijtbord kan op diverse manieren opgehangen worden en wordt geleverd inclusief schroeven en een handleiding. Dit buiten krijtbord is weerbestendig en wordt geleverd inclusief ophangmateriaal. U kunt eenvoudig zelf gaten boren of gebruik maken van onze afstandhouders. Bij krijtborden die een zijde hebben van 150cm of groter, raden wij aan om gebruik te maken van afstandhouders.


Een krijtbord met steigerhouten omlijsting is zowel een praktisch als een mooi product. Doordat de krijtborden steigerhout met de hand worden gemaakt, is ieder krijtbord uniek. Een must-have voor uw bedrijf of voor thuisgebruik. In onze webshop vindt u alles wat u zoekt: een krijtbord , een magnetisch krijtbord , krijtbordjes, krijtstiften en nog veel meer!


Ideaal te gebruiken voor thuis, op kantoor of in horecagelegenheden. Wilt u een krijtbord buiten gebruiken? Elk krijtbord van Signerie komt in vele soorten en maten. Zo hebben wij niet alleen weerbestendige, staande sandwichborden, maar ook krijtborden voor buiten aan de muur.


Ook vind je bij ons extra grote krijtborden , zodat deze ook buiten van veraf goed te zien zijn. Bij ieder krijtbord op onze website staan de maten duidelijk aangegeven, zodat je altijd het perfecte krijtbord voor je locatie vindt. Schoolborden van alle merken op beslist.


Verkrijgbaar in verschillende maten en maatwerk is ook mogelijk. Zo kunt u zelf gaten in het krijtbord boren of u kunt het bord op de muur plakken of kitten.

Met de bijgeleverde schroeven, pluggen en handleiding hangt uw reclameboodschap of menu binnen no time aan de muur. Naast de diverse aangeboden maten zijn krijtborden op maat ook mogelijk. Unieke collectie gemaakt in eigen atelier! Gebruik een krijtbord zwart buiten om leuke tekeningen op te maken!


Gaaf als strook in de keuken, werkkamer of kinderkamer. Door meerdere panelen naast elkaar te hangen, maak je eenvoudig een hele krijt muur! Gemaakt van krijtborden (mm dik) met matte krijtlaag. Onze krijtborden die speciaal voor buitengebruik zijn, zijn uniek in ons land.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Vorige zomer besloot ik dat hij in de tuin moest gaan komen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


En toen de buurman voorstelde het achterste stuk van de tuin gezamenlijk te overdekken, wist ik meteen dat ik daar dus een enorm krijtbord ging maken. Uiteindelijk een klusje van niks. Zelf een krijtbord maken in de tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts