donderdag 3 november 2016

Aanbrengen raamfolie

Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Kies uit producten vanaf € 299.

Begin met het aanbrengen van de raamfolie in het midden en werk eerst naar rechts en dan vanuit het midden naar links. Bij het aanbrengen van de raamfolie , hou hierbij de raamfolie iets van het raamoppervlak. Kijk aan de andere zijde van het raam of u nog luchtblazen ziet, na het aanbrengen van de raamfolie. Wrijf deze weg met uw spatel.


Wil je raamfolie plakken op je raam of deur, voor maximale lichtinval maar geen inkijk? Lees het Karwei stappenplan hoe je makkelijk raamfolie aanbrengt. Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam.

Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het. Of het nu het aanbrengen van statisch hechtende folie, het aanbrengen van zelfklevende raamfolie of het aanbrengen van zonwerende folie is. Plaats eenvoudig raamfolie op je raam met onze handige Praxis instructievideo. Raamfolie is makkelijk te bewerken.


Op deze manier zit de raamfolie niet direcht muurvast, maar is het nog te verplaatsen. Zonwerende raamfolie aanbrengen : Vanwege de geringe dikte van zonwerende raamfolie kan het raam het beste zeer nat gemaakt worden. Hierdoor hecht het folie beter aan het raam en is het makkelijk uit te vouwen. Met de juiste werktuigen en kennis kunnen ook beginnelingen de raamfolie met succes aanbrengen. In deze video tonen we hoe u de zelfklevende privacyfolie correct op het venster kleeft.


Bij elk order ontvangen onze klanten een gratis wisser, een glasschaaf en een gedetailleerde handleiding. Deze handleiding is heel uitgebreid en eenvoudig te. Door ons handige stappenplan te gebruiken, is het voor iedereen mogelijk raamfolie aan te brengen. Bevestig aan beide kanten van de folie een stukje plakband voor dat u begint met het aanbrengen van de folie op het raam.


Met onze bubble free raamfolie. Statische raamfolie aanbrengen. In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam.

In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Hoe zelfklevende raamfolie aanbrengen ? Je kunt dezelfde stappen volgen als bij statische raamfolie , inclusief het gebruik van water maar dan zonder het afwasmiddel. Andere raamfolie : alternatieven voor glasfolie.


Is een ander product misschien toch een betere oplossing voor jouw. Je hebt hier geen lijm voor nodig en kunt de raamfolie daarom super simpel aanbrengen en als je wilt weer verwijderen. Daarbij heb je geen last van lijmresten. Verwijder slechts een klein stukje (circa tot centimeter) van de beschermlaag en breng vervolgens het raamfolie aan op het raam.


Zorg ervoor dat het folie strak tegen het raam komt. Het aanbrengen van raamfolie is een eenvoudig, maar een secuur karwei. Glasfolie, ook wel raamfolie genoemd kunt u laten aanbrengen op ramen. Er bestaan verschillende soorten glasfolie voor diverse doeleinden, zoals zonwering, beveiliging, privacy, isolatie en decoratie. De meest bekende glasfolie is de zon- en warmtewerende folie.


Wij monteren door héél Nederland! Ons montageteam bestaat uit professionele vakmensen die uw raamfolie op vakkundige wijze aanbrengen ! Door middel van onze uitgebreide instructie handleiding - infographic kan iedereen zelf gemakkelijk en snel raamfolie plaatsen. Een ander woord voor raamfolie is glasfolie.


Zo ook op deze site en in dit stukje. Andere benamingen zijn plakfolie en spiegelfolie. Al is spiegelfolie wel een wat meer specifieker soort. Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen.


Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon. Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit.


U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts