dinsdag 8 november 2016

Kleuren duette shades

Ruime keuze aan stoffen en kleuren 1 maatwerk en top kwaliteit! Bekijk het gehele assortiment duette shades. Of bezoek één van onze winkels. Free Shipping on Orders over $49. Save on Blinds and Shades Now!


Dit maakt de Duette Shades van Luxaflex de perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.

En daarin ligt onze kracht. Kleur op Kleur interieur raamdecoratie wordt altijd volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Zowel voor bij u thuis als voor projecten.


Duette shades zijn een prachtige vorm van functionele raambekleding voor het creëren van schaduw of verduistering en het tegenhouden van warmte. De prijsklassen lopen van E, de voordeligste soort tot prijsklasse de prijzigste. Zo bepaalt u zelf de lichtinval in uw woning. Keuze uit verschillende kleuren , stoffen en afmetingen.


Net als het elegantere zusje van 25mm is deze zonwering uiterst geschikt voor kleinere en middelgrote raampartijen.

Deze Luxaflex Duette shade is voorzien van een honingraatstructuur. Duette gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse plooibreedtes, passend bij de raamgrootte. Duettes zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren , passend bij ieder interieur.


Duette Shades pDe prachtige duetten van Luxaflex zijn er in verschillende kleuren en verschillende bedieningen. Weet je ook nog niet welke bediening je wilt? Reductie van warmteopname in de.


Vochtwerende materialen, een comfortabele bediening en speciale oplossingen voor ronde en grote ramen en ramen met speciale vormen. Subtiele pastels, levendige kleuren en warme tinten. Geraffineerde stof texturen, waaronder het schitterende Batiste linnen, verfijnde Angel Hair en transparante Whisper, bieden u nog meer mogelijkheden. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen.


Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Zo bieden we voor grote, middelgrote en kleine ramen een harmonieuze oplossing. Duette Shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. Je kunt kiezen uit drie transparanties. Het is tevens ook een raamdecoratie die perfect past in dakramen en draai- en kiepramen.


Hierdoor ontstaat een honingraatstructuur in de stof, wat een uniek en stijlvol uiterlijk oplevert. Door de extra stoflaag zijn de Duette Shades iets minder lichtdoorlatend dan plisse gordijnen. Productinformatie Luxaflex Silhouette Shades Door ingenieuze constructie van de Luxaflex Silhouette Shades kiest u voor zachte stoffen lamellen die lijken te zweven tussen doorschijnend voile.

Met de Luxaflex Silhouette Shades kunt u het binnenvallende licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De duette shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. Door de verschillende kleuren uit het brede assortiment en de verschillende personalisatieopties kunt u de duette shades volledig samenstellen naar wens.


En met de nieuwe bedieningssystemen zijn lange koorden ook definitief verleden tijd. Uw inrichtingsstijl is net zo uniek als uzelf. Ook als het gaat om raamdecoratie wilt u uw ruimtes een persoonlijke touch geven.


Tijdloos, elegant, modieus en actueel. Ervaar zelf de vele vormgevingsmogelijkheden. De bijzondere honingraatstructuur geeft het een elegante uitstraling en door de vele toepassingen en voordelen zijn ze ook heel functioneel.


Een gevoel van rust is een luxe die we allemaal kunnen waarderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts