vrijdag 11 november 2016

Rezisto primer

Beschikbaar in heel veel kleuren. Voor 17:besteld is Morgen in huis! Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Aflakken met een Rubbol of Rubbol BL product naar keuze.


Rezisto primer

Deze watergedragen primer is bedoeld om binnenshuis te gebruiken. De grondverf hecht perfect op de onderlaag en zorgt voor een optimale aansluiting met de uiteindelijke laklaag. Enthousiast over de uitstekende hechting, de goede vulling en de hoge dekkracht? De goedkoopste manier om hoogwaardige verf te bestellen, waar zowel vakschilders als doe-het-zelvers graag gebruik van maken. Deze primer zorgt voor een goede hechting en vulling.


Als grondverf en voorlak voor hout. Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF etc. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Rezisto Primer Koop je bij Verfmenger.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Zowel binnen als buiten te gebruiken en op waterbasis. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Toepasbaar op zowel alkydharsverflagen als watergedragen verflagen.


Het heeft een snelle droging en doorharding (stofdroog in minuten) tevens heeft het een hoge laagdiktevrijheid. Zeer geschikt voor buiten als sneldrogende grondverf. Vandaag bestel morgen in huis!


Rezisto primer

Gemakkelijk verwerkbaar met kwast of rol. Grondverf als basis voor een kras- en huidvetbestendige binnenlak. Goede hechting en vulling.


U dient wel altijd eerst goed te ontvetten en schuren als u overstapt van alkydverf naar. Het rendement van de Rubbol BL Primer is vierkante meter per liter. Schuren en aflakken met een Rubbol of Rubbol BL product naar keuze. Vette houtsoorten ontvetten. Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen.


Download meer informatie Mail product naar vriend. Uw meest complete verf- en behangwinkel. Bekijk alle product informatie hier! Daarom is de primer zeer geschikt voor gebruik op deuren, kastjes en alles wat wordt aangeraakt. Bovendien is dit een milieuvriendelijk EcoSure.


De primer droogt snel heeft een goede vulkracht. Zorg er wel voor dat de ondegronden eerst op de juiste manier zijn voorbehandeld. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen.


Op metalen ondergronden eerst een geschikte primer aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts