maandag 7 november 2016

Alphatex sf prijs

Alphatex sf prijs

De beste prijzen en super snelle levering. Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Klanten beoordelen ons met een 9. Het grootste aanbod verf en lak online! Het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang e. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de muur in de woonkamer of hal.


Alphatex sf prijs

Aanbieding: altijd de laagste prijs. Met deze verf kunt u uw glasweefsel schilderen voor een schitterend resultaat. Alleen gekeken naar de prijs per liter is Projecttex goedkoper. Wat kleuren betreft is de muurverf te verkrijgen in wit en alle gangbare kleuren.


Minimale houdbaarheid in ongeopende verpakking is maanden. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Makkelijk verwerkbaar door zowel de professional als de amateur schilder. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje.


De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf die prettig te verwerken is. Groot assortiment, lage prijs ! Zeer gemakkelijk te verwerken. Alphatex SF is schrobvast en geurarm.


Akzo Nobel Decorative Coatings B. Een fijne muurverf van hoge kwaliteit voor o. Indien een goed advies op maat gewenst is, neem dan contact op met onze klantenservice. Goede prijs en snel leverbaar uit voorraad. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook!


Alphatex sf prijs

Schrobklasse √ Mat √ Goede dekkracht. Voor de behandeling van winddroog beton, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, oude, intacte verflagen, behang enz. Afwerken met een solventvrije muurverf, b. Gelieve de technische fiche van het product te raadplegen voor gedetailleerde toepassingsinstructies. Daarnaast is deze alphatex een geurarme verf en is deze waterdampdoorlatend en volledig oplosmiddelvrij. De ruimte waar de muurverf is aangebracht zijn dus direct weer te gebruiken.


Ook is de muurverf geschikt voor Fitex glasweefselbehang. Ik werd gevraagd in Duitsland vlak over de grens om 3mwanden te sausen. Het is geschikt voor het behandelen van o. Met professionele muurverf ben je met de juiste voorbereiding en verwerking, verzekerd van een professioneel eindresultaat. Dit product is geschikt voor ondergronden als beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten en behang. Deze muurverf van Sikkens breng je aan met een kwast, roller of airless spuitapparatuur.


Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen. ALPHATEX SF sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts