vrijdag 25 november 2016

Rolgordijnen en overgordijnen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Goedkoper Dan In De Winkel.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Maar wist je dat ze ook heel handig kunnen zijn als betaalbare oplossingen voor andere plekken?

Overgordijnen in alle soorten en maten, voor elk interieur! Bij HEMA vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie, zoals rolgordijnen. Kant- en -klaar of op maat gemaakt. Kant en klare overgordijnen. Bij ons vind je mooie kant en klare overgordijnen.


Onze standaardmaten kunnen direct uit voorraad geleverd worden en hebben een levertijd van werkdagen. De kwalitatieve stoffen vallen soepel en gaan lang mee. Dit wil zeggen dat de stof weinig of zelfs géén licht doorlaat.


Ze zijn eenvoudig te installeren, budgetvriendelijk, in veel kleuren mogelijk en kunnen verduisterend gemaakt worden, zodat ze ideaal zijn voor in de slaapkamer.

Wist je dat er naast de bekende merk Velux voor dakramen ook speciale gordijnen zijn voor draai-kiepramen en kantelramen? Rolgordijnen voor iedere kamer in huis. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.


We hebben zowel stoffen met een patroon als effen stoffen en in heel veel kleuren. We maken je overgordijn snel en voordelig op maat en indien gewenst bieden we ook een montageservice aan. Jouw ruimte sfeervol aankleden doe je met onze overgordijnen op maat. In onze collectie overgordijnen op maat bieden we ook overgordijnen aan die volledig verduisteren. Iedere gordijnstof heeft een unieke uitstraling en structuur.


Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Iedereen wil het, maar niet elk rolgordijn kan het aanbieden: wil je in het donker slapen met goed verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer?


Ga voor een bijpassende of juist contrasterende combinatie met de overgordijnen en creëer een spannen sfeervol of verrassend interieur. Bekijk het bord Producten van zichtgordijnenblinds op Pinterest. U kunt dus spelen met de lichtinval in de ruimte.

Het fijne aan overgordijnen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, dessins, prints en lengtes. Momenteel is het heel trendy om extra lange overgordijnen in de woonkamer te hebben. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze.


In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Gordijnen kiezen en aanschaffen? Zo weet je zeker dat je nieuwe rolgordijn past op je raam. Alle rolgordijnen worden met de juiste aandacht op maat gemaakt. Inbetweens zitten qua stofdikte transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in.


Maak een echte gadget van je rolgordijn en voorzie het van een motor. Er zijn overgordijnen die nagenoeg geen licht doorlaten, daarnaast zijn er ook overgordijnen die helemaal geen licht doorlaten, deze stoffen zijn dus 1procent verduisterend. Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur. Op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Bij Praxis hebben we diverse soorten, bijvoorbeeld rolgordijnen of jaloezieën.


Uiteraard hebben wij ook overgordijnen in het assortiment. Misschien weet je al precies welke gordijnen je wilt hebben. Ga je voor kant en klaar gordijnen, die je gelijk kunt ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts