maandag 28 november 2016

Luxaflex plisse hordeur designa

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Zoek je nieuwe Plisségordijnen? De Plissé hordeur Designa.


De plissé hordeur Designa is zeer innovatief, gemakkelijk te monteren en geruisloos.

Kortom uniek in zijn soort. Het gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft.


De zomer is begonnen en dat betekent dat er ook meer insecten de weg naar je huis vinden. De plisse stof zorgt ervoor dat deze mooi samenvouwt wanneer de deur wordt gesloten. Hierdoor wordt er minimale ruimte gebruikt.


Deze bestelt u bij Home Design Shops.

Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Ontdek Plissegordijnen van AA-Kwaliteit. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie!


En voor elk raam en voor iedere deur is er wel een passende oplossing. De Designa deur is vrijwel geruisloos te bedienen. De hordeur kan op iedere gewenste stand blijven staan en de platte ondergeleider maakt de deur kind- en rolstoelvriendelijk. Bovendien heeft de deze nieuwe deur een geruisloze.


Ben je opzoek naar een slanke hordeur met een modern design ? Daardoor wordt er minimale ruimte gebruikt. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van mm. Luxaflex Plisse hordeur Designa.


Door de Plissé Hordeur te voorzien van een stalen band-geleiding heeft de deur een lichte en geluidsarme bedie-ning. In de bovenrail zal de stalen bandgeleiding tegen magne-ten kleven, dat kan enigszins een klikkend. Op zoek naar een stijlvolle Plissé hordeur die geschikt is voor brede tuindeuren?

In de maanden dat de hordeur niet in gebruik is, kan deze bovendien met weinig moeite weer gedemonteerd worden. Met deze instructievideo ziet u hoe u de plissé hordeur. Ze bieden volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.


Horren Laat frisse lucht binnen, maar houdt insecten. Vochtwerende materialen, een comfortabele bediening en speciale oplossingen voor ronde en grote ramen en ramen met speciale vormen. The simple beauty of the pleat creates our most enduring design icon.


Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. OPROLBARE HORDEUR Montage op het kozijn BELANGRIJK: Het juist opvolgen van deze instructie zorgt voor een probleemloze en snelle montage. De meegeleverde bevestigingsmaterialen dienen op toepasbaarheid te worden gecontroleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts