dinsdag 8 november 2016

Oude shutters

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Koop uw nieuwe shutters in onze webshop. Goedkope Jaloezieën nodig?


Oud Franse luiken paneeldeuren shutters raamluiken landelijk. Het is een drie-luik, dus delen aan elkaar met scharnieren. Bent u op zoek naar louvre luiken en shutters ? Bij Mammoet Oude Bouwmaterialen kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment. Louvre luiken shutters voor wandbleding. Sommige oude shutters zijn kantelbaar zodat u met de lichtval kunt spelen in uw interieur door de lamellen te openen of te sluiten.


Vaak worden deze antieke luiken met de afgebladderde verf ook wel oude patine genoemd in het interieur verwerkt. Bekijk het bord shutters van k00sje op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Oude luiken, Luiken en Ramen. SHUTTERS DIRECT - DÉ SHUTTER SPECIALIST MET EEN UITGEBREIDE SHOWROOM.


Oude shutters

Ons ruime assortiment onderscheidt zich qua kwaliteit, duurzaamhei ontwerp en toepassingsmogelijkheden. Sfeervolle louvre luiken om als decoratie neer te zetten. De luiken en shutters hebben een mooie oude uitstraling en staan erg leuk voor het raam op de vensterbank. We hebben een groot assortiment louvre luiken en shutters. Maar louvre deuren worden ook veel gebruikt als kastenwand of als set deuren.


Natuurlijk zijn ze ook weer te gebruiken als raam luiken. Een goede optie zijn shutters. Deze heb je in allerlei soorten en maten en staan mooi in iedere woning. Je vindt hier verschillende soorten shutters : gemaakt van kunststof of hout, in diverse kleuren en afmetingen.


Oude shutters

Praxis werkt samen met thuisshutters. Met shutters is dit in een handomdraai geregeld. Het zijn (houten) luiken met horizontale lamellen die naar eigen wens te stellen zijn. DE SHUTTER SPECIALIST VAN DE BENELUX!


Ontdek de vele voordelen die onze shutters bieden en haal iets bijzonders in huis. Shutterkoning is de nummer in shutters. U zult verliefd worden op de uitstraling, de duurzaamheid en de unieke sfeer die u met de houten luiken met lamelpanelen creëert in uw huis. Mocht u extra veel zicht naar buiten willen hebben door de shutters heen, én heeft u genoeg ruimte hiervoor dan kunt u kiezen voor een grote 114mm lamel! De shutters kunnen worden voorzien van een standaard bedieningslat maar ook met een verborgen bediening.


Oude shutters

Zo kunt u de lamellen van de shutters bedienen door de lamel zelf te bewegen. Van Eyck shutters is al ruim jaar een begrip in shutters , in heel België en Nederland. Wij leveren shutters op maat, speciaal voor elk vertrek in uw woning.


Het zijn sfeervolle, houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Kom langs bij een verkooppunt in uw omgeving. Beste kwaliteit op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts