woensdag 9 november 2016

Dubbel glas zonwerend

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Vind dubbel glas als je nu zoekt.


Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. U hoeft alleen maar de gewenste dikte te selecteren van het zonwerende dubbel glas en de spouwbreedte aan te geven en uiteraard de maten in breedte en hoogte te vermelden. Heb je er bovendien al eens aan gedacht om zelf de plaatsing uit te voeren.


Dit kan een uitkomst zijn voor kamers met veel ramen of kamers waar de zon dagelijks op schijnt en de temperatuur dus vaak hoog oploopt. De Online Glasgroothandel. Bij ons kunt u gemakkelijk online al uw glas bestellen en ook nog eens tegen de laagste prijs. Bespaar zo tot op de kosten!


Alles op maat voor u gemaakt!

Zo heb je wel het licht, maar niet de warmte van de zon. Bekijk het omvangrijke assortiment zonwerend glas , of neem contact op. In slechts drie eenvoudige stappen bestelt u dit glas. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten.


Die zal namelijk lager uitvallen. In vergelijking met standaard dubbel glas kan zonwerend glas tot wel zestig procent van de warmte filteren. Er zijn nog meer voordelen, want met de keuze voor dit type glas hebt u geen andere vorm van zonwering meer nodig in de betreffende ruimte om de warmte tegen te houden. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendhei van daglicht, te combineren.


Tijdens de winter kan beglazing met een lage emissiefactor het warmteverlies reduceren en de gratis zonnewarmte het gebouw verwarmen, zonder significant verlies van daglicht. De ruimte tussen het glas wordt bij standaard dubbel glas gevuld met lucht. Driedubbel glas bestaat uit glasbladen en spouwen. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en zelfs iets beter dan superisolerend glas. De voordelen ten opzichte van superisolerend glas zijn echter te klein, waardoor dit type glas maar zelden gebruikt wordt.


Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst wordt. Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas.


De coating wordt onder vacuüm op het glas gesputterd.

Het werkzame metaal is zilver, maar er worden andere metalen gebruikt voor de hechting op het glas en tegen de zichtbare reflectie, bijvoorbeeld zink. De metaallaagjes zijn dan dikker en uit meerdere metalen opgebouwd. Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar. Ga je voor de beste kwaliteit zonwerend glas ? Je hebt daarbij ook de keuze tussen verschillende soorten isolatieglas. Daarnaast heeft Squid nog meer voordelen, zo is het zonwerend , zorgt het voor privacy in huis en ziet het er erg chique uit.


Lineafix is een merk waarvoor ook geldt dat het statische raamfolie geschikt is voor dubbele beglazing. Het statische raamfolie kan aangebracht worden op dubbel glas. Het nadeel van warmtewerend glas ten opzichte van standaard dubbel glas is dat de prijs per vierkante meter (m2) twee tot drie keer zoveel is. Offertes voor zonwerend glas. De prijzen voor dubbel glas verschillen per glaszetter.


Ook het uurtarief en plaatsingskosten kunnen per glaszetter flink uiteenlopen. Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas. Gratis deskundig advies jaar garantie op Isolatieglas GRATIS afhalen. Zonwerend Glas online bestellen doe je bij Inkoopglas. Gewoon dubbel glas : vervangen wenselijk.


Ook als je kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn. Het levert meer comfort op en bespaart energie. Omdat het zonwerend en warmtewerend glas veelal als isolatieglas is verwerkt, heeft het in de zonnige, hete zomer een warmtewerende functie, en thermische isolatie in de koude winter! Ook zorgt de lucht tussen de glasplaten voor isolatie. Dit is dan weer het voordeel van dubbel glas ! In zijn totaal zal het daarom veel zonnewarmte tegenhouden, waarbij het licht van de zon wel gewoon door de ruit kan komen.


Ongeveer de helft van de warmte die bij normaal dubbel glas naar binnen komt, wordt door zonwerend glas tegen gehouden. Op zoek naar raamfolie voor dubbel glas ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts