woensdag 30 november 2016

Spuitpistool met bovenbeker

Specialistisch advies nodig? Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Verfspuit met 600ml bovenbeker. Dankzij de grote bovenbeker met 600ml inhoud is deze verfspuit geschikt voor het spuiten van zowel losse onderdelen als het volledig overspuiten van auto’s, motoren en overige voertuigen.


Airgunsa AZ3-HTE-S Impact spuitpistool met L bovenbeker.

E-S hoog rendement met weinig verfverlies met gelijkmatige brede vlakstraal en fijne verneveling voor alle materialen. De verfspuit is verbonden met dit reservoir middels een slang zodat u de verfspuit makkelijk kunt blijven bedienen. Bovenbeker : Een verfspuit bovenbeker wordt het meest gebruikt voor lakken, zoals blanke lak en component lakken.


Ook wordt dit type spuitpistool gebruikt voor het aanbrengen van primer. Door HVLP technologie gebruiken ze ongeveer minder verf materiaal dan de conventionele verfspuiten. Dit universele spuitpistool is gemaakt van de aller hoogste kwaliteit.


TOPEX- spuitpistool met kunststof bovenbeker , inhoud l. Het beschikt over een roestvrij stalen spuitmond met een diameter van mm. Zorgt voor een efficiÃnte en precieze werking.

Overeenstemming met Europese veiligheidsnormen wordt bevestigd met CE-certificaat. TOPEX-merk is gericht op doe-het-zelvers. De ESG, Economic Spray Gun, met stevige, lichtgewicht nylon antidrup bovenbeker (6cc) is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Keuze uit verschillende spuitopeningen: 1. Tevens zijn alle nieuwe spuitpistolen van SATA tot wel lichter in gewicht en zijn deze voorzien van een nieuwe nozzle dat een uniforme afwerking garandeert.


Voor de laagste prijs op Beslist. Elektrostatisch spuitpistool (poedercoat pistool) Het elektrostatisch spuitpistool komt vaak voor bij poederlakken. Door middel de grote kracht van deze verfspuit kunnen elektrostatische deeltjes op ondergronden zoals staal worden gespoten.


Het zit namelijk zo dat deeltjes met een negatieve lading, een positief object aantrekken. Spuitpistool Black Chrome CC5en Spuitpistool Spot Repair CC10 Nozzle 0. Lichtgewicht Spuitpistolen met geanodiseerd aluminium behuizing. Minimale overspray, maximale verfoverdracht.


Geschikt voor solventgedragen en watergedragen lakproducten. Selecteer een spuitpistool In onze webwinkel vind je alles wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een verfspuit van professionele kwaliteit. En dat natuurlijk tegen een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit een verfspuit met bovenbeker of een standaard spuitpistool.


Natuurlijk vind je ook de toebehoren voor bij jouw spuitpistool in deze categorie. Duurzaam spuitpistool van hoge kwaliteit met superieur spuitresultaat.

Deze spuitpistolen met LVLP Technologie produceren de fijnste verneveling bij slechts 1. Lichtmetaal spuitpistool kunstof bovenbeker ltr met schroefkap regelbare rond en vlakspuit instelling naaldset mm werkdruk. Nieuw Ophalen of Verzenden. Na toevoeging van de luchtdrukstroom wordt de verf verneveld. De verfspuit is heel geschikt om verf te spuiten op kleinere en grotere oppervlakken zoals een muur, schutting of plaatmateriaal van een auto. Bij Valo Trading leveren we bijna alle Pro-Tek spuitpistolen en revisie sets uit voorraad en ook voor advies kunt u bij ons in de showroom terecht.


Schilderen met een verfkwast of een verfroller lijkt soms een eeuwigheid te duren, zeker als je een flinke muur of een heel terras onder handen moet nemen. Met een verfspuit maak je deze klus een stuk gemakkelijker: je vult het verfreservoir met de verf van jouw keuze, zet het apparaat aan en richt de spuit op het te verven object. Wij selecteren voor u spuitpistolen met het mooiste spuitbeeld tegen de scherpste prijzen. Houdt er rekening mee dat werken met een spuitpistool enige kennis van het pistool en een goede, schone luchtvoorziening vereist.


Ontvet een nieuw pistool altijd grondig en spuit hem goed door met (bijvoorbeeld) thinner voordat u er voor het eerst verf in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts