woensdag 23 november 2016

Behang riviera maison stijl

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Het behang met print is beschikbaar in verschillende kleuren. Ook voor elke andere interieurstijl is hier een uniek behang te vinden.

Wanneer u aan de slag wilt gaan met behang , kijk dan goed wat bij uw meubels en accessoires past. Denk bijvoorbeeld eens aan linnen of vinyl als behang. U kiest op die manier altijd voor mooi behang , met print of in een effen kleur die u bijvoorbeeld terug kunt laten komen in de accessoires die u heeft staan. We maken het u graag gemakkelijk, zowel online als bij ons in de winkels.


Voor al het BN Wallcoverings behang ben je op Behangkoopjes. Home is where you can be you. Vier het leven zoals u dat wilt, vanuit een sterke basis.


Maak uw eigen krachtige statements in huis met deze bijzonder getextureerde behangcollectie.

Rivièra Maison behang van BN Wallcoverings. Deze unieke nieuwe collectie met kleuren en patronen die iedere kamer een nieuwe uitstraling geven. Met de stijlkamers inspireren wij u graag en laten wij de verschillende stijlen zien. Afwasbaar vliesbehang behangen met pakje Perfax roze en behangroller. Met succes, want deze unieke samenwerking leverde een iconische behangcollectie op.


Alle reden om weer samen het avontuur aan te gaan, om met veel passie en toewijding de reis van creatie naar productie te maken. Een Chesterfield muur, een gebreid kabelpatroon of een detailfoto van een schelp is een prachtige achtergrond voor een bijzondere inrichting. Over het algemeen kun je verdelen in twee categorieën. Riviera Maison behang online bestellen.


Je hebt behang met houtprint erop, en behang met pastelkleurige print erop. De collectie bestaat uit naturel- wit- en vergrijsde tinten gecombineerd met verweerd sloophout en rotan behangpatronen. In het behang zien de we kenmerkende stijl van Pip Studio, met de onbetwistbare kwaliteit van Eijffinger. Of ga je voor een indrukwekkende fotoprint voor op de kinderkamer? Wat je stijl ook is, er is een behangetje voor te vinden!


Lees hier alle actievoorwaarden. Hoogwaardig vinylkwaliteit behang gedragen op een vliesrug, waardoor het gemakkelijk behangen is. Eenvoudig de muur inlijmen met Perfax roll-on.


Het past in ieders interieur.

De stijl van dit behang is Strepen. Javascript is uitgeschakeld. Landelijk behang - Long Island behang - Cottage behang - Country behang - Riveira Maison behangBehang met als inspiratie het landleven.


Het geeft je interieur een. In onze webshop vindt u een kleine selectie van wat wij in onze fysieke winkel voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts