woensdag 16 november 2016

Fotobehag

Maak van je huis een thuis. Vind hier alle deals in National! Kies uit 1producten vanaf € 295. De specialist in fotobehang. Grote keuze, scherpe prijzen en snelle bezorging.


Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang.

Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Fotobehang op maat bestel je online op Fotobehang. Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.


U kan aangepast fotobehang kopen, wat betekent dat elke afbeelding op onze site kan worden gemaakt op basis van individuele formaten - van een kleine afmeting tot een ongelooflijk groot fotobehang. De limiet is alleen de grootte van uw muren. Ons fotobehang op maat wordt gemaakt in dagen, is 1 veilig voor de gezondhei krasvast en afwasbaar!


Ook is het heel eenvoudig zelf te behangen zonder overlapping.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten fotobehang of heb je andere vragen over ons assortiment? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel. Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen. Geen rollen of banen maar één rol behang.


Kies je favoriete foto en start met je eerste fotobehang uit één deel! Mysterieuze wouden, woeste golven en vergezichten over strekkende velden vol kleurige bloemen. Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Een fotobehang met bos, steenstrip, Komar behang, Woezel en Pip of je eigen foto op behang aan de wand. Daarnaast bieden wij ook onze unieke plakservice aan, waarmee wij jouw fotobehang met eigen foto komen opplakken.


Of het nu ter decoratie van je eigen woning is of voor een kantoor, winkel of restaurant – met fotobehang kan je een ruimte professioneel stylen en je eigen creativiteit uiten. Neem gerust contact met ons op als je tips of hulp nodig hebt om van je favoriete motief mooi fotobehang te maken. Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. Het voordeel van deze modellen is dat we dit fotobehang wel op maat voor je kunnen maken. Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht.


Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang. Ook fotobehang vlies is van hoge kwaliteit en wasbaar. Muurmode is de online winkel voor wanddecoratie, in het bijzonder fotobehang en muurstickers.


Online fotobehang bestellen.

Muurmode onderscheidt zich door een persoonlijke service, professionele kwaliteit en maatwerk. Wij bieden printwerk als fotobehang , kranten, prints op plexiglas, aluminium en vele andere materialen. Daarnaast printen wij verslagen, flyers, boekjes, bedrijfsdrukwerk, persoonlijke geschenken, bouwtekeningen op groot en klein formaat en nog veel meer.


De meeste producten worden op werkdagen binnen uur verzonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts