donderdag 3 november 2016

Kussensloop op maat

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Alle kussenslopen vind je op beslist. Bestel simpel jouw beddengoed online. Heeft u net dat speciale bed-matras antiek,.

Maat kussensloop koop je bij fijn. Alle maten kussenslopen koop je bij fijn. Heb je nog een goede vulling en ben je alleen op zoek naar mooie nieuwe kussenhoezen? Wil je je slaapkamer een leuk kleuraccent geven met kussenslopen in een andere kleur of stijl? Combineer er rustig op los met alle denkbare kleuren en creëer de perfecte harmonie.


Bent u op zoek naar een nieuwe set kussens, of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? Hoeslakens worden in eigen atelier op maat gemaakt.

Biologische percal katoen hoeslakens dekbedovertrekken kussenslopen lakens van biologische fijn geweven katoen of molton GOTS gecertificeerd. Het is in Nederland de populairste maat voor een kussen. Aan de andere kant heb je de keuze uit bijvoorbeeld 40xen 60x6 net als uit 50xen 50x35. Al onze kussenslopen voelen prettig en zacht aan. Op die manier kun je ook gemakkelijk meerdere kussenslopen tegelijk kopen.


Ze zijn verkrijgbaar in de maat 60xcm. Hierdoor passen de hoezen met gemak om ieder HEMA kussen. De kussenslopen zijn beschikbaar is veel verschillende. Als u beddengoed koopt waar u uren per nacht op doorbrengt wilt u wel graag iets goeds.


Voor u als consument is dit lastig te bepalen, gelukkig kunnen wij als textiel specialist u daarin van dienst zijn. Of het nu gaat om hoeslakens of om een paar slopen, alle vragen die u heeft over die artikelen kunnen wij met gemak beantwoorden. Kom naar de winkel of bestel online! Beter Bed voor het vierde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop!


Kies uit 1producten vanaf € 95. Onze op maat bedrukte foto kussensloop is een perfect geschenk voor je vrienden en familie.

Voeg je favoriete foto’s, ontwerp of tekst toe en fleur je bed op met onze kleurrijke print. Neem dan contact met ons op. Hij is perfect voor dagelijks gebruik, gemaakt van zachte en comfortabele microvezel stof en hij kan ook in de wasmachine.


Kies ervoor om uw kussens op maat te laten maken en plof neer in een unieke en comfortabele ondersteuning. Info over maat kussensloop. Kussens op maat laten maken. Resultaten van zoekmachines!


Van tijdloze klassiekers tot de nieuwste looks, zwart-wit tot opvallende kleurenprints, kant tot pailletten, we hebben kussenslopen voor elke stemming. Klaar om je kussens op maat te laten maken? Met onze online configurator in enkele stappen de mooiste ontwerpen en direct een definitieve prijsopgaaf. Ervaar onze absurd goede service en voorwaarden zelf.


Zit de juiste maat er niet bij? Alle Cara C’air producten maken wij geheel voor jouw bed op maat. Stuur ons een mail met hierin de juiste maten en je contactgegevens. Dan sturen wij je zo snel mogelijk een offerte. Dit is wat we willen weten: Anti Allergie Dekbedhoes op.


Stel zelf je kussens online samen! Ons bedrijf maakt voor u kussens op maat van de beste kwaliteit. Bereken meteen je prijs online! Eigen productie, snelle levertijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts