dinsdag 8 november 2016

Harvink jazz

Stoelen voor de laagste prijs. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Wat is er NEW aan de JAZZ ? Eigenschappen - Verkrijgbaar als bank in diverse uitvoeringen.


Neem contact met ons op voor meer informatie. Met een geweldig zitcomfort en eigenwijze armleuningen is deze 3-zits een aanwinst voor ieder interieur. Ontworpen door designer Martin Haksteen en herkenbaar aan het eigenzinnige design waarbij het ondenkbare mogelijk is.


Toch is deze bank niet alleen geliefd vanwege zijn uiterlijk, maar vooral omdat het design gecombineerd is met een hoogwaardig zitcomfort. De New Jazz is leverbaar als 2- en 3-zitsbank. Het ontwerp is herkenbaar aan het eigenwijze design waarbij het ondenkbare mogelijk is. Mooie nieuw gestoffeerde bank van harvink.


Harvink jazz

Door de combinatie mogelijkheden van zitkussen en romp creeërt u uw eigen speelse bank. De uitlopende vormgeving maakt van de bank een unieke eyecatcher in uw interieur. De Kesper bank heeft een hoge rug- en armleuning en lijkt op een kuip. Deze bank biedt een plek om heerlijk in het hoekje te kruipen. Harvink Jazz 3-zits bank refurbished.


Kenmerkend voor deze bank is het frame dat standaard geleverd wordt in geschuurd chroom. De bank is verkrijgbaar in verschillende stof- en ledersoorten. Het frame is ook leverbaar in poedercoat.


Harvink jazz

Afgebeelde prijs is de vanaf prijs voor een 2-zitsbank in stof ter indicatie. U bent van harte welkom om dit model in onze showroom te Dronten in Flevoland te komen bewonderen. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u onderstaand uw vraag en gegevens invullen.


Wij zullen u hier zo spoedig mogelijk over terug bellen. De bank zit zeer comfortabel en verkeert in zeer goede staat! Prima voor intensief gebruik. Deze pin is ontdekt door Philippe Huenaerts. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Volop inspiratie en tips voor uw eigen interieur. Vraag ons gratis magazine aan. Hier kunt u het Jaring de Wolff magazine aanvragen. Stof op de zitting is wel wat gesleten. Resultaten van zoekmachines!


Stuur ons foto, wij een scherpe prijs. Dan bent u bij De Bank Stoffeerder aan het juiste adres! Wij adviseren u en voorzien uw meubelen daarna van een mooie, duurzame stof leer voor jaren plezier. Laat u uw meubel herstofferen door Meubel Restyle, dan wordt dat op professionel wijze gedaan en geheel op maat.


Harvink jazz

Zo krijgt u een nieuwe meubel, zonder de aanschaf kosten, die geheel aan uw wensen voldoen. Binnen deze constructiewijze zijn veel variaties mogelijk: rechttoe rechtaan, plat, rond of ovaal, veren gebogen, gelast of geschroef het is allemaal zichtbaar aan de buitenkant. Alles in eigen huis, van frame tot stoffering met de hand geproduceerd. Mooie sympathieke meubels, die nét even anders zijn.


Een tikje eigenzinnig en voor de klanten héél veel zelf te kiezen. Dit komt door de rechte lijnen en het zichtbare frame van geschuurd chroom. Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom in Zeist!


Harvink jazz

Het knoeien van een glas rode wijn of frisdrank kan natuurlijk altijd gebeuren, dit is echter geen probleem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts