maandag 28 november 2016

Etagere rvs

XXL Korting - XXL Assortiment! Rvs etagères tegen lage prijzen. Bestel hier servies online.


Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Iedere professionele horecakeuken heeft RVS etageres nodig van hoge kwaliteit. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli.

De etagere van Excellent Houseware bestaat uit drie lagen en is gemaakt van roestvrij staal. Erg geschikt voor vergaderruimtes, kantoor, kantine of thuis. Serveer bijvoorbeeld gebak, hapjes of bonbons op de verschillende lagen van de etagere. Voor zowel bereiding als uitgifte vaak gebruikt om efficiënt te werken! Een RVS etagère is handig om meer ruimte te creëren in uw keuken.


Bij ons kies je voor kwaliteit en een scherpe prijs. Een dubbele etagere heeft als voordeel dat je twee schappen hebt en nog meer opbergruimte. Zeer divers aanbod horeca RVS etageres.

Alle producten zijn geheel roestvrijstaal uitgevoerd en geluiddempend onderlijnd. Breed aanbod rvs etageres voor de horeca. U geeft ons de maten op van uw etagère, wij zorgen ervoor dat uw etagères wordt gefabriceerd en netjes bij u op locatie worden afgeleverd.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Een stijlvolle etagère van RVS , een kunststof etagère in hippe kleuren of een mooie antieke toren met beschilderde bordjes.


Verschillende bordjes van de merken PT, Koziol en Zack komen terug in het assortiment van fonQ. De ene etagère is één geheel en de andere is ook los te halen, waarbij de verschillende lagen los zijn te gebruiken. Bij Gastrosteel vindt u een groot assortiment aan rvs wandschappen, stellingen en etageres in diverse maten en uitvoeringen.


Veel roestvrijstalen wandschappen, etageres en stellingen kunnen wij direct uit voorraad leveren. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons enorme aanbod en bestel direct snel en voordelig online.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. RVS onderstellen Naast RVS etagères ziet u op deze pagina ook diverse onderstellen.


De onderstellen kunnen gebruikt worden om zwarte producten op te plaatsen om een prettige werkhoogte te creëren.

Stainless Steel Platter 3-Tier Serving Stand Cakes Fruits Dessert Tower The dessert is a. Gratis verzending en levering binnen - uur. Voor 15:besteld = morgen geleverd. Vooral bij verjaardagen of feestjes kunnen etagères goed van pas kopen. In onze webwinkel vindt u of zelfs laags etagères! Etagere voor in de keuken.


Een etagère is een handige maar stijlvolle accessoire om hapjes of gebakjes op te presenteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts