donderdag 3 november 2016

Cashmere deken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! We werken met hoge klasse kleding en topkwaliteit stoffen. Design, Direct Van De Makers. Verzending vanaf €in uur.


Onze kasjmier dekens zijn een van onze speciale highlights.

De hoogwaardige kwaliteit en ongelooflijke zachtheid van deze handgemaakte gebreide dekens van 1 kasjmier spreken eigenlijk voor zich. Ongeveer kg zuiver kasjmier geeft deze chique geribde wollen deken een donzig, luxueus gevoel. Deze kasjmierwol deken kan chemisch gereinigd worden. Bij normaal gebruik hoeft een deken niet vaker dan één keer per jaar te worden gereinig omdat natuurvezels geen stof aantrekken of vasthouden en weinig vetten opnemen.


Verder draagt het af en toe luchten van de deken ook bij tot zowel een goede hygiëne alsmede levensduur. De warmte van onze wollen dekens en onze dekbedden brengen we graag naar uw favoriete luie stoel, dat fijne plekje op de bank of naar de voor- of najaarstuin. We hebben de mooiste wol gevonden in Peru, in Mongolië en de Himalaya. Omdat cashmere erg kostbaar is wordt het altijd gemengd met een andere wolsoort.


Dat is in dit geval merinowol.

De plaids bestaan uit cashmere en merino wol. De zachtheid komt door de toevoeging van cashmere , waar dus maar een klein beetje cashmere wol voor nodig is. Cashmere plaids zijn heerlijk warm en vooral super zacht. Dekens in de mooiste deken collectie van het moment.


Dus voor dekens zijn er in tegenstelling tot wat veel mensen verwachten ook erg veel mogelijkheden te bieden, wel is er daarbij veelal sprake van natuurlijke materialen maar of dat dan een deken dient te worden van zuiver scheerwol of lamswol, kameelhaar, cashmere , mohair of alpaca? Ongeveer hiervan zijn deken , zijn overige doeken en sjaals, en zijn decoratieve deken. Een brede verscheidenheid aan cashmere deken -opties zijn voor u beschikbaar, zoals vliegtuig, reizen en picknick. Ook kunt u kiezen uit anti- slijtage, vlamvertragende en draagbare cashmere deken. Vind de beste selectie cashmere deken fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit cashmere deken voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Kasjmierwol deken - Beddenspeciaalzaak. Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Koop nu dekens voor uw huis. Dubbelzijdig geweven deken van 1 cashmere , bruin aan de ene kant en antraciet aan de andere kant: voorzien van franjes.


De superfijne wol voor de cashmere deken komt van kasjmier geiten die in kuddes in de Himalaya, Mongolië en de Perzische hooglanden leven. Omdat de vezels van de wol zo ontzettend dun zijn, zijn cashmere dekens extreem warm en zacht. Deze speciaal voor ons gemaakte deken wordt zorgvuldig gebreid op een handaangedreven machine. De afmetingen zijn 1x 2cm.


Zij verleidt tot gezellige uurtjes op de huiskamerbank of tot een sundowner op het terras.

We geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan. Met het meest duurzame latex, katoen en kapok, het beste dons en de mooiste wol. Yumeko brengt zachtheid in de wereld. De Monaco Collectie is geweven met een mengsel van merino en cashmere wol. Een prachtige en elegante touch voor elk interieur.


Deze plaids zijn licht in gewicht en voelen daardoor bijzonder prettig op uw schouders. Deze deken wordt door boedhistische monniken met name gebruikt als omslagdoek en is alleen verkrijgbaar in de typische Bordeaux rode kleur. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een deken van natuurlijke vezels is onvervangbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts