donderdag 17 november 2016

Tuin ibiza stijl

Op zoek naar een goedkope vakantie? Bekijk de allerbeste deals! WeFlyCheap zoekt voor jou de beste deals! Ibiza is beoordeeld met een 9. Grootstse aanbod ibiza stijl.

Kies je voor een strakke, moderne tuin , dan pas je veel wit en white wash toe. Of kies juist voor Bohemian, door te werken met felle kleuren die zijn overgebleven uit het hippie tijdperk en de zogenaamde gypsy accessoires. Mooi in deze stijl tuin is een houten loungebank, hangmat of een hippe hangstoel.


Vergeet verder ook vooral geen sierkussens voor de bank(en) en stoelen, liefst met botanische en bohémien prints. Dit komt door de houtlook en de stijlvolle whitewash look. Dit is een loungebank waar u relaxed en ontspannen kunt genieten van uw tuin. Kies voor luxe tuinmeubelen waarop je goed kunt loungen.


Deze tuin stond al in een groene omgeving, maar was gedateerd.

Groene geraamte is rondom gesnoeid. Er zijn heldere lijnen toegepast in het ontwerp. De tuin heeft ruige beplanting gekregen.


Door kleine accenten toe te passen in de tuin , zoals windlichten van touw of kleurrijke buitenkleden met orientaalse printen erop. Maar ook door leuke matraskussens neer te leggen in allerlei kleuren, of met kleine sierkussens uit India. Afgelopen dagen hebben we prachtig weer gehad met heel veel zon. Hopelijk gaan we daar meer van krijgen. Want dit zijn plaatjes om blij van te worden.


Van tuinhout tot sierbestrating! En we weten als geen ander hoe het proces van begin tot eind er voor u uit ziet. Kortowij helpen u met veel plezier aan een indrukwekkende nieuwe tuin. De verschillende rotan plantenmanden, zowel in het rond als vierkant, zorgen dat de planten perfect bij de rest van de tuin passen.


Witte muren, witte meubelen, natuurlijke materialen en hier en daar een tintje blauw. Wapperende lichte gordijnstoffen voor buiten, vet plantjes en cactussen met vrolijk gekleurde bloemetjes. BOHO is een stijl die helemaal past bij een relax moment in de zomer.


Deze bohemian, of “boho” stijl in de tuin kun je al heel snel realiseren met een paar van onze sierkussens, poefjes, of sfeer lampen. Diverse kleuren patchwork sierkussens inclusief vulling voor € 195.

Gevonden: Je perfecte vakantiedeal. Experts zoeken de perfecte deals! Mag het iets vrolijker in de tuin ? Wij dachten aan print tegels, blauwe tafels en vintage louvre tuinschermen. Hier enkele inspiratie artikelen! Welk gereedschap heeft u nodig?


In beide stijlen wordt er veel gebruik gemaakt van oud hout, bamboe en riet. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Het echte vakantie gevoel in je eigen patio Tuin ! Een loungebank op maat compleet uitgevoerd met een plaats voor haardhout. Uitgevoerd in stuc-look en buitenkussens op maat.


Ook een buitenkeuken op maat en een verhoogde tafel uitgevoerd met een betonlook tafelblad. Een hangmat kan natuurlijk niet ontbreken! Maak je zithoek nog comfortabeler met veel kussens, vloerkleden, schaduwdoeken, lampen en wapperende gordijnen.


En je tuin is klaar voor lange zwoele zomeravonden, samenzijn met familie en vrienden en lekker buiten eten. En met een beetje geluk volgt de zomer nu vanzelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts