vrijdag 11 november 2016

Fotobehang zebra

Bekijk het gehele assortiment fotobehang. Of bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Pimp je slaapkamer of woonkamer op met dit prachtige fotobehang van een close-up van een zebra in natuurlijke kleuren. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Op zoek naar unieke decoratie voor aan je muur? Dit mooie fotobehang met daarop een zebra is verkrijgbaar in verschillende maten.


Gratis verzending vanaf euro! Steel nu ook de show met jouw interieur! Er zijn tal van mooie designs mogelijk. Kies een zebra fotobehang uit één van de voorgestelde ontwerpen. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm.


Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Met het fotobehang Zebra patroon maak je een mooi warm nestje voor jouw newborn!


Het fotobehang Zebra patroon is eenvoudig aan te brengen, zowel door de doe-het-zelver als een ervaren behanger. Het behang is milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien PVC vrij. Daardoor is dit type fotobehang geschikt voor elke (woon)ruimte. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


Met het Zebra Oog fotobehang maak je je interieur echt compleet! Klik hier voor meer informatie en tips. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past.


Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Wisselt u graag van decoratie?


Met fotobehang verander je de sfeer in je woonkamer of slaapkamer direct. Makkelijk aan te brengen en je zult versteld staan van het mooie resultaat. Afmeting is weergegeven als lengte x hoogte. Decoreer saaie wanden heel eenvoudig met dit fotobehang. Dat kan zowel horizontaal als verticaal, aan jou de keuze!


Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen. Zebra fotobehang uit de collectie Animals Kleurmijninterieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts