maandag 7 november 2016

Aluminium lamellen buiten

Koop aluminium lamellen in onze webshop. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Goedkoper Dan In De Winkel. Ontdek dan de systemen van AluminiumPergola.

Monteer houten of aluminium lamellen in een handomdraai in jouw tuin. Aluminium lamellen zijn gebogen lamellen gemaakt van aluminium. Extra stevig, compleet met rails.


Ideaal als toepassing voor zonwering op oost- of westgevels. Mogelijk met alle types van Renson Sunclips lamellen. Wat ook mogelijk is, is om de lamellen loodrecht richting het raam te plaatsen.


Belangrijk om te onthouden is dat u op die manier wel het meeste zicht krijgt naar buiten , maar niet het meeste daglicht binnenkrijgt. Daarvoor kunt u het beste de verticale lamellen aluminium schuin draaien, afhankelijk van waar de zon vandaan komt.

De lamellen overkapping is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand. Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘ buiten ’ zitten. Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is.


De perfecte combinatie van functionaliteit en design. De buitenjaloezieën kunnen worden voorzien van staaldraad of aluminium geleiders. Afhankelijk van uw stijlwensen kunnen de lamellen worden uitgevoerd met de zogenaamde C- lamel of Z- lamel. De Z- lamel heeft een extra verduisterende functie ten opzichte van de C- lamel. Dergelijke lamellen bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren, en laten tijdens de winter, bij lage stand van de zon, de aangename zonnewarmte in uw gebouw binnen schijnen.


Tevens geeft het een mooie look aan uw gebouw. Een tweede optie van zonwering met lamellen zijn de buitenjaloezieën of. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium , geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk.


De lichtinval bepaalt u zelf, doordat de lamellen kantelbaar zijn. Er zijn verschillende type systemen en montagetoepassingen mogelijk. De aluminium buitenjaloezieën zijn leverbaar in tal van uitvoeringen en kleuren. Dat gezegd hebbende hebben houten lamellen voor buiten beter isolerende eigenschappen en zijn daarom iets functioneler.


Daarentegen zijn aluminium of kunststof lamellen wel gemakkelijker te bedienen, omdat ze een stuk lichter zijn. Een vuistregel is dat aluminium lamellen drie keer lichter zijn dan houten lamellen.

Specialistisch advies nodig? Het Gardano Outdoor Living lamellendak laat u de absolute buitenbeleving ervaren door middel van de nieuwe luxe design. Of de zon nu schijnt, het regent of het waait, onze hoogwaardige aluminium constructie creëert een comfortabele ruimte om te genieten van de eerste lentedag tot laat in het najaar. Ongeacht het weer, brengen we graag zoveel mogelijk tijd buiten door. De tuin staat niet meer los van het huis, beide vormen één geheel.


Met een aluminium lamellendak wordt buiten zijn, buiten leven! Deze eenvoudig ogende en praktische aluminium terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. En uit decoraties aluminium lamellen buiten.


En of aluminium lamellen buiten veiligheidsdeuren is. Er zijn 1aluminium lamellen buiten leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Gesloten lamellen leveren een knusse overkapping op dat geen spatje regen doorlaat. Half) geopende aluminium lamellen zonwering laat zoveel warmte en licht binnen als u wenst voor een aangenaam klimaat op uw terras. Behalve onze lamellendaken kunt u ook kiezen voor de aluminium lamellen zonwering buiten.


De standaard afwerking van het aluminium is blank geanodiseerd of gemoffeld in van glans RAL-kleuren uit onze collectie. Overige kleuren, een matte uitvoering of structuurlakken hebben een meerprijs. Shutters voor buiten kunnen in tal van situaties worden geplaatst. Ook de combinatie van een aluminium frame met houten lamellen behoort tot de mogelijkheden. Structuurlak is onderhoudsvriendelijk.


Hieronder staat een overzicht van de beschikbare lamelkleuren. In de stalenwaaier staat per lamel aangegeven in welke kleur deze verkrijgbaar is. Veel van deze kleuren zijn tevens verkrijgbaar voor de profielen en aluminium onderdelen. Voorbeeld zelf verticaal draaibare lamellen shutter scherm bouwen.


Deze planken hebben wij zowel in hardhout, geïmpregneerd hout en composiet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts