dinsdag 1 november 2016

Frequentieregelaar motor

Find frequentie regelaar vandaag! Dit zal resulteren in het terugleveren van energie aan de frequentieregelaar , wat kan resulteren in een uitschakeling. Bij de meeste frequentieregelaars is het mogelijk een remweerstand aan te sluiten, waardoor de teruggeleverde energie omgezet kan worden in thermische energie. Een frequentieregelaar kan een motor ook gewoon laten uitdraaien.


Voor applicaties waarbij de frequentieregelaar meer controle moet houden over het gedrag van de elektromotor wordt het “ motor model” gebruikt, ook wel het veld georiënteerde model.

Bij deze regeling berekent de frequentieregelaar al vrij nauwkeurig hoe snel de rotor draait. Bespaar energie, verbeter de regeling en beperk motorslijtage met behulp van frequentieregelaars , ook wel bekend als frequentieomvormers, inverters of drives. Motor nominaalstroom Deze wordt ingesteld met de waarde van de nominaalstroom zoals deze op het typeplaatje van de elektromotor vermeld staat. De waarde in ampère kan op de regelaar worden ingesteld. Deze instelling wordt ook door de frequentieregelaar gebruikt om de motor tegen overbelasting te beveiligen.


Frequentieregelaar Frequentieregelaar 1x230V in -fasen uit Regelaar met monofasige ingang. X230v uitgang 3x230v zo goed als nieuw.

Zware voor frequentieregelaars geschikte motoren hebben zelfs vaak een ventilator om de koeling bij lage snelheden te verzorgen, terwijl bij heel zware motoren of in extreem zware omstandigheden koelwatermantels een goede dienst bewijzen. De conclusie is dat een moderne elektromotor in veel gevallen goed met een frequentieregelaar is te combineren. Een speciale frequentieregelaar die wel één fase output geeft, is lastig te vinden en (dus) duur. De frequentieregelaar is ook bekend onder diverse andere benamingen, zoals toerenregelaar, aandrijving met instelbare frequentie, omvormer met variabel toerental, frequentieomvormer, omvormer, AC-regelaar en drive.


In de praktijk gebeurt het natuurlijk wel eens wat we een draaistroommotor aansluiten op een frequentieregelaar. Welke schakeling gebruiken we dan bij een netspanning van 400V? Vind frequentie regelaar het nu op Kensaq.


Wij kunnen onder andere de volgende merken leveren. Contact Contact opnemen met Koster. LET OP, eenmaal geleverde frequentieregelaars nemen wij niet retour. De reden hiervoor is dat het een elektronica product betreft en dat deze producten erg kwetsbaar zijn voor onjuist gebruik.


Mocht uw frequentieregelaar niet werken zoals het zou moeten dan verlenen wij uiteraard gewoon garantie en zullen het product onderzoeken. De Fluxcon 1is een high performance vector control frequentieregelaar geschikt voor diverse toepassingen. De ontkoppeling van de motor flux stroom en koppel stroom maakt het mogelijk de aandrijving snel te laten reageren en een hoge nauwkeurigheid te behalen in een groot bereik.


Motive’s Neo Wifi frequentieregelaar is aan de motor (tot kW) bevestig zodat kabels niet nodig zijn en weinig inbouwruimte volstaat. Het grootste voordeel van deze motor met frequentieregelaar is dat de motor tot op meter afstand draadloos bediend kan worden (dus ook vanuit een andere ruimte).

Deze nieuwe serie is de opvolger van de bestaande ODE-IPINDOOR. Gecontroleerde beweging, CMC-relais bij gebruik van DC- motor. De CMC-relais van Releco zijn besturingrelais voor de DC- motoren. U kunt bij ons ook een passende frequentieregelaar huren. Deze zijn bedrijfsklaar en reeds gemonteerd in een verrijdbare schakelkast.


Neem contact met ons op voor meer info. Iedere motor heeft een aardschroef toch? Ik ben ze toch tegen gekomen waar het niet op zit, vooral bij de oost Duitse goedkopere motoren.


Dan zet ik de aarde gewoon onder een schroef waar het aansluitkastje mee vast zit op de motor. Vuistregel: langdurig onder de 15Hz draaien is oppassen geblazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts