woensdag 21 december 2016

Alexandrium woonmall winkels

Vind woonwinkel alexandrium het nu op Kensaq. Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Alles over Detailhandel vacatures Meer dan 300. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Diverse artikelen in één handig overzicht.

Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Woonmall Alexandrium is hét winkelcentrum in Rotterdam met woonwinkels onder één dak Alles op het gebied van wonen Kom gezellig woonshoppen. In Woonmall Alexandrium vind je maar liefst woonwinkels met o. Door het grote aanbod aan winkels en merken kun je je huis geheel in eigen stijl en binnen je eigen budget inrichten en decoreren.


ALEXANDRIUM Shopping Center. Vanaf ARotterdam – Hoek van Holland of Hoek van Holland – Gouda neemt u afslag Prins Alexander. Volg daarna de aanwijzingen op de borden.


Uitgebreid woonshoppen bij Woonmall Alexandrium.

Bij Woonmall Alexandrium vind je, naast de ruime collectie van TO Living, meer dan woonwinkels met elk hun eigen en unieke aanbod. Zoek jij bijvoorbeeld nieuw meubilair voor in de woonkamer, keuken of slaapkamer? Kom dan langs bij Woonmall Alexandrium en laat je verrassen door het ruime.


Alexandrium Shopping Center, Megastores en de Woonmall zijn goed bereikbaar met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer. Bij Alexandrium zijn diverse mogelijkheden om je fiets te parkeren. Woonmall en de Megastores gebruik maken van een door camera bewaakte fietsenstalling.


Woonboulevard Alexandrium Woonmall. Alexandrium is dagen per week open en gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Koopzondag woonboulevard Alexandrium Woonmall.


Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Alexandrium Woonmall te Rotterdam die de aankomende periode een koopzondag hebben. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden. Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website.


Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Op zoek naar de ideale plek om te shoppen, te ontspannen, lekker te eten, lol te hebben en tijd met je familie en vrienden door te brengen? Op de website vind je een overzicht van winkels , tips, openingstijden en praktische informatie van het centrum.

In Alexandrium I vind je maar liefst 1winkels. Buiten bij Alexandrium II vind je megastores. Welke niet, zou je bijna zeggen!


Op de eerste verdieping van de Woonmall Alexandrium vind je Lederlan Swiss Sense, Tempur, DroomDomein, Auping Plaza, Goossens Wonen en Hulshoff Design Centers. In het midden van de eerste verdieping van de Woonmall Alexandrium vind je de Amac Apple Store Rotterdam, die midden tussen de winkels lijkt te zweven. Klik hier voor de afwijkende openingstijden. Door het gevarieerde aanbod kunt u hier eindeloos winkelen in een sfeervolle omgeving. Onze Lederland winkel vind je in Woonmall Alexandrium op de eerste etage, tegenover het Asia restaurant.


Er is ook een entree tegenover de kleine parking aan de hoofdingang. Als je op het dak parkeert, dan kan je via de trap of lift naar de eerste etage. Bij winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam vind u een ruim aanbod aan diverse winkels.


Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts