dinsdag 27 december 2016

Autolak rollen

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Rollen is echter aanzienlijk eenvoudiger en heeft ook minder voorbereiding nodig. Goede voorbereiding is negentig procent van het werk. Bij het lakken is de voorbereiding belangrijker dan al de rest.


Elke nalatigheid leidt onherroepelijk tot dramatisch slechtere resultaten die slechts heel moeizaam weer kunnen worden gerepareerd.

K Autolak is een lak die bestaat uit componenten. Het eerste component is de autolak zelf en het tweede component de verharder die de 2K verf laat uitharden. UV-bestendig en bestand tegen chemicaliën. Welke lak moet je gebruiken?


Wij zijn al jaar actief op het gebied van (Sikkens) autolak en zijn dus een echte specialist. Wil dit ooit ook nog eens doen, maar niet op de Polo. Ik zat destijds al te twijfelen om de golf te rollen , maar is er nooit van gekomen.


Ik zie trouwens (bijna) nooit iemand zijn auto two-tone rollen , terwijl dit volgens mij ook ontzettend fraai is!

How To: Auto Rollen - Pagina - VWForum. Ook voor de restauratie van oldtimers kunnen wij de juiste kleur maken. Gewoon rollen , en het liefst in meerdere dunne lagen.


Zorg in ieder geval voor een goede dekking van de verf. Daarna met waterproof schuurpapier de boel polijsten. Neem op het laatst de allerfijnste korrel waterproof. Het word zo geen prachtmodel, maar het ziet er weer fris uit. En uit synthetische vezels, wol en varkenshaar autolak rollen.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Al ruim jaar wordt er autolak verkocht in de winkel aan de Lagendijk in Ridderkerk. Je kunt geen autolak gebruiken om hoogwaardig te kunnen rollen. Maar een autolak rollen kan gemakkelijk je moet alleen een extra.


Kleurencentrum MIPA AUTOLAK 2K HS5- VANAF 0. Ik wil binnenkort mijn deuren gaan rollen , maar wel in een VW kleur - alpine weiss! Is het mogelijk om autolak te rollen ipv bijvoorbeeld. Hierdoor kunt u deze lak rollen door middel van een verfroller en kwast.


Dit is ideaal wanneer u niet beschikt over een elektrische verfspuit of een compressor, verfspuit en overige toebehoren.

Dit maakt de kunstharslak ideaal voor de hobby’ist en doe-het-zelver. Ik ben het in dit geval niet met Ton eens. Autolak laat zich prima verspuiten (airless) en ik ken werven die het doen. Het voorbereiden zowel als afplakken is meer werk, maar goed gedaan is het resultaat navenant.


Ook autolakken komen in 2-C formaat en worden grondig klimaat getest. Rollen heb ik toen gedaan met een goede kwaliteit 1K verf uit de vakhandel. Tegen de verwachting in droogde het superstrak op (hangt ook veel van je rolkunst af) en bleef het erg mooi. Rollen deed ik met een fijne schuimroller van de action, fijne harige lakrollers heb ik nooit een mooi resultaat mee kunnen krijgen. Wat geeft het beste resultaat (ja: de vakman, dat snap ik ook nog wel).


Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak. Op zoek naar een spuitbus autolak ? Hier kunt u direct uw spuitbus autolak kopen. Deze vindt u in onze webshop.


Wij leveren voor alle automerken autolak spuitbussen, in de kleur die u zoekt. Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts