vrijdag 16 december 2016

Online kaarsje branden

Huishouden en Decoraties Kopen voor de Laagste Prijs. Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Kies uit 1producten vanaf € 95. Voor wie zou jij een kaarsje willen aansteken? Brand een wenskaarsje om iemand te herinneren of te steunen. Een kaarsje branden kun je doen voor de gezellighei maar er zijn nog zoveel meer situaties te bedenken waarbij het fijn is om een kaarsje te branden.


Je kunt bijvoorbeeld een kaarsje branden om iemand te herdenken of voor iemand die ziek is. Als steun bij een belangrijk moment, maar ook om iemand liefde, geluk en gezondheid te wensen. Hier kun je online een kaarsje aansteken.

Steek een kaarsje op als je extra kracht nodig hebt om iets te verwerken, als je een zieke kracht toe wenst of als je een dierbare mist. Dat het licht van de kaars licht mag brengen en kracht daar waar dat nodig is. Elke 2e zondag in december wordt WereldLichtjesDag gehouden.


Wereldwijd worden Wenskaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Steek nu al gratis online een Wenskaarsje aan zodat deze brandt tijdens WereldLichtjesDag. KRO-NCRV de herinnering aan overleden dierbaren levend. Dat doen we door stil te staan bij wie ze waren en wat zij hebben betekend. De uitzending wordt gepresenteerd door Anita Witzier.


Steek gratis een kaarsje aan om iemand te herinneren. Op vakantie een oud kerkje binnenschieten om een kaarsje aan te steken voor je overleden moeder, of een lichtje naast de foto van je dode oma brandend houden: overal ter wereld doen mensen dit. Ook worden er kaarsen gebrand als er iemand ziek is, examen moet doen of op een andere manier een duwtje in de rug nodig heeft. Zelf een kaars laten branden ? Verplaats de kaars in het groenbruine vak naar het vak met de rode rand. De kaars brandt dan in ong.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Kaarsje branden met deze kleine stompkaarsen. Dit zijn de kleinste stompkaarsen die Bolsius op de markt heeft gebracht. Velen bezoeken door het jaar heen de Mariakapel aan de Gaarsweide in Elshout, het Stiltecentrum in Heusden, de Wonderbare Moeder in de St. Jan Evangelistkerk in Elshout of gewoon de Lambertuskerk in Drunen om een kaarsje op te steken.


Met een gebed tot Maria vinden velen er steun en vertrouwen. Hieronder kunt u een digitaal kaarsje aansteken. Kaarsen kopen bij Kaarsen - online. Sinds jaar en dag worden er in kerken kaarsjes gebrand ter (na)gedachtenis aan geliefden, zo ook in de Laurenskerk. Naast het aansteken van een kaarsje in de Laurenskerk, kan dit nu ook online.


Welkom , klik op de kaars om gratis een virtuele kaars voor iemand te branden. Welkom, door op deze kaars te klikken kan je (GRATIS) een virtuele kaars branden voor iemand. Throughout the worl lighting candles is a sacred ritual.


We light a candle for many purposes: to illuminate darkness, dedicate prayers, solidify intentions, offer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts