donderdag 29 december 2016

Vacature assistent ontwerper

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Vacat, dé zoekmachine met alle vacatures van meer dan 100.


Als assistent ontwerper werk je samen met de senior architecten en ontwerpers in een ontwerpteam aan een breed scala aan opdrachten. Afhankelijk van de schaal van het project werk je (onder begeleiding) aan deel-opdrachten of gehele projecten in alle fases van het proces op architectonisch en esthetisch vlak.

Beste werkgevers in Randstad. Fulltime baan, parttime baan. Dit architecten- en ontwerpbureau heeft een grote regionale binding en werkt nauw samen met een groot aantal vooraanstaande aannemers. Nederland en in het buitenland. Gezellig team en flexibele werktijden.


Ben jij sociaal, positief en servicegericht? Op zoek naar een baan in de bouw? Hier vind je alle vacatures!

Mulders vandenBerk Architecten Amsterdam is op zoek naar een assistent ontwerper. Wij werken aan een breed portfolio voor diverse opdrachtgevers. We werken in een compact en niet-hiërarchisch team. Om de doelgerichte en ambitieuze plannen van EGM.


De beste jobadvertenties in Trovit. Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Wij creëren inspirerende plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Vacature assistent ontwerper (uur per week) Wij zijn HD. Wij nemen initiatieven voor ontwikkelingen, ontwerpen en begeleiden het bouwproces als projectmanager.


Team Met een gezonde dosis lef en een vakkundig, goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Je assisteert bij alle voorkomende werkzaamheden, je kan zelfstandig ontwerper van kleine projecten en van grotere projecten werk je deelontwerpen uit. Eventueel werkt je het PvE uit. Jouw rol bij BDG Architecten.


Werken bij De Zwarte Hond betekent: een dynamische en creatieve werkomgeving, betrokken collega’s en veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je ons team komen versterken? Elke dag nieuwe vacatures in de bouw.

Deel jij onze passie voor monumenten en wil jij ons ontwerpteam komen versterken? Ben je afgestudeerd als landschapsontwerper en beheers je de gangbare computerprogramma’s zoals Vectorworks of AutoCA Illustrator, Photoshop, Indesign en SketchUp? Leonie van der Veen, onderwerp: Rotterdam - assistent ontwerper stedenbouw.


We kijken uit naar je sollicitatie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij Schippers werk je in een kleine, open organisatie. Samenwerking, verantwoordelijkhei talentontwikkeling en passie voor het vak vinden wij belangrijk, evenals een praktische aanpak. Een overzicht van openstaande vacatures bij de Gemeente Amsterdam.


Als assistent - ontwerper ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van eenvoudige verkeersopdrachten. Hierbij verricht je voorbereidend onderzoek, je maakt verkeersontwerpen en communiceert hierover naar derden. Assistent Ontwerper Stedenbouw.


Ook geef je verkeerskundige. Er komt nogal wat bij kijken om een grote stad als Rotterdam mobiel en bereikbaar te houden. Er gebeurt namelijk altijd wel iets dat gevolgen heeft voor de doorstroming van het verkeer – variërend van een nieuwe verkeersdrempel tot een compleet nieuwe woonwijk.


Grafische Ontwerper vacatures beschikbaar op Indeed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts