maandag 12 december 2016

Stretchframe

Stretchframe

In deze indoorframes worden Dekostof doeken met een platte pees strak gespannen in een subtiel profiel. Een stretchframe is één van de mooiste frames voor doeken. Dit profiel kan van aluminium of hout zijn.


Stretchframe

De stretchframes kunnen worden voorzien van een akoestische vulling oftewel het Sound Absorbing Velt. Het grote voordeel is dat het peesdoek verwisselbaar is. U kunt dus gemakkelijk en snel wisselen, wanneer u bijvoorbeeld meerdere uitingen heeft die u wilt communiceren. Naast het produceren van bedrijfs- en promotiekleding bedenken, ontwerpen en produceren wij ook alle andere.


Waarom je een stretchframe nodig hebt. Wil je een frame hebben waardoor jouw reclame uiting extra opvalt? Dan is de stretchframe perfect voor jou. Daarnaast kan hij op verschillende manieren toegepast worden.


Stretchframe

Het is een mooie manier om doeken te spannen op een aluminium frame en kan voorzien worden van demping, waardoor het dus niet alléén decoratief, maar ook functioneel is. De mogelijkheden Nog een voordeel: het kan zowel enkel- als dubbelzijdig ingezet worden. JavaScript seems to be disabled in your browser. Met het „Lumos LED stretchframe bent u altijd startklaar zonder boren of ophangen! Twee stevige voetsteunen zorgen voor de nodige standvastigheid.


Deze dubbelzijdige „Lumos is in het bijzonder geschikt om te gebruiken in showrooms, entree- en beursshallen met hoge plafonds, evenals warenhuizen en luchthavens. Handige metalen frame voor posters van 1bij cm. Bij Drukzo bedrukken we beurswanden in elke vorm en formaat. Op deze pagina vindt je ons gehele assortiment aan rechte beurswanden. Gemakkelijk opzetbaar en van hoge.


Dit materiaal wordt geprint en is brandvertragend (B1). Door de platte pees aan het doek kan dit simpel en strak opgespannen worden. Winkelmand × What are you looking for?


Handig om het doek te wisselen als een kind ouder wordt of per seizoen een ander sfeerbeeld aan de wand. Stretchframe ook wel textielframes genoemd zie je steeds meer gebruikt worden. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Verwisselen in een handomdraai, eenvoudig te bevestigen en door de ruime maatvoering voor iedere ruimte geschikt. De aluminium stretchframe is per stuk te bedrukken en door het lichte gewicht van de textielbanner ook zeer geschikt als mobiele beurswand.


Stretchframe

Geschikt voor enkelzijdig- én dubbelzijdig gebruik. Het frame is licht van gewicht en snel op te zetten. De print is eenvoudig te wisselen door de meegeleverde clips. Leverbaar in verschillende maten en geschikt voor A A A Aen Bprintformaat.


Posters zijn niet inbegrepen. Producent en leverancier in Nijmegen van binnen- en buitenreclame. Wij maken kwalitatieve en duurzame reclame tegen een nette prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts