donderdag 8 december 2016

Gordijnen automatiseren

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Bestel online, boek een afspraak met een adviseur aan huis of kom naar onze winkel. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers. Verbind je elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en je gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het tijdstip dat jij dat wenst.


Dit is niet alleen comfortabel als je thuis bent, maar door je gordijnen te automatiseren ontwikkel je ook direct een goede aanwezigheidssimulatie en dus beveiliging tegen inbraak als je niet thuis bent. Als je bijna alles in je huis al geautomatiseerd hebt, dan blijft er meestal nog ding over welke wel stoer is om aan te pakken. En dat is het automatiseren van je gordijnen.


In deze post gaan we kijken of we dit op een redelijke goedkope manier kunnen oplossen.

De unit kun je verstoppen achter de gordijnen zelf zodat deze uit zicht blijft. Mijn eigen gordijnen heb ik deels geprobeerd te automatiseren met een bij elkaar geraapte oplossing, welke zo’n 2euro per gordijnrails heeft gekost. Hierbij is de rails vervangen door een rails van een andere fabrikant, en zit er een soortgelijke motor bij.


Automatische gordijnen verhogen de sfeer en het comfort. Je kunt ze zelfs bedienen als je niet thuis bent. Waar moet je op letten als je je gordijnen wilt automatiseren ? Helaas heb ik een vouwgordijn dat vrij zwaar loopt en dat trekt de Brunt dit niet (hij stopt gewoon). Gordijn is ook nog eens 2. Zal bij mij echt 2x per dag gebruikt worden.


Maar er zijn weinig mensen die er direct ook een goed en bruikbaar product mee weten te maken. Kaj Beetstra bedacht een systeem waarmee je je gordijnen kunt automatiseren. In Top Names vertelt hij over de valkuilen, het valideren van het product en de voordelen van geautomatiseerde gordijnen. Elektrische gordijnen : breng elegantie in je interieur met onze stille motorsystemen voor alle soorten gordijnen ! Uitgebreid assortiment Klik hier!


U zoekt een elektrisch gordijn systeem dat op afstand te bedienen is en eventueel automatisch op tijd open en dicht kan?

AUTOGORDIJN levert elektrisch gordijn systemen zowel toepasbaar voor overgordijnen als ook voor rolgordijnen. De Amsterdamse startup zoekt financiering voor Slide, een apparaat waarmee je het openen en sluiten van gordijnen met een app kunt automatiseren. Het bedrijf zegt dat het apparaat op praktisch alle bestaande horizontale en rechte gordijnen werkt. Bovendien zou het benodigde apparaat binnen twee minuten aan te brengen zijn. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Als je bij iemand op bezoek bent en je ziet de gordijnen automatisch sluiten kijk je toch even op. Hightech ontmoet klassieke raamdecoratie. Zijn elektrische gordijnen echt zo bijzonder, en gaat het net zo standaard worden als een automatische deur bij de winkel? Wilt u uw (rol) gordijn automatiseren met een tijdbesturing dan is dit de goedkoopste oplossing.


Vooral handig als u slechts (rol) gordijn met een automatische tijdbesturing wilt laten openen en sluiten. Op maat gemaakte rails voor eenvoudige montage en een professionele afwerking. Het product werkt verder prima. Ook geschikt voor zware gordijnen tot wel 17KG!


Meet de totale breedte van uw raam en bepaal hoeveel rail u aan beide zijden extra wenst voor het herbergen van de geopende gordijnen. Twee Nederlanders werken aan een apparaat waarmee gordijnen met een app zijn te automatiseren. De Slide moet praktisch op alle bestaande, rechte en horizontale gordijnen werken. De installatie van het apparaat neemt minder dan twee minuten in beslag. Het is dus ook mogelijk om het half open te doen, of , of nog anders.


Daarnaast zitten er routines in, waarmee je bijvoorbeeld de gordijnen automatisch open en dicht kunt laten gaan bij zonsopkomst en zonsondergang. Wie kiest voor gemak en comfort kan dat ook automatiseren door middel van fluisterstille motoren. Die worden bediend met een afstandsbediening of met een speciale app. Dan heb je de bediening letterlijk en figuurlijk in de hand.


Bent u op zoek naar automatische gordijnen , dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u vragen en of opmerkingen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Verzending naar België is ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts