woensdag 28 december 2016

Diepvries stickers

Diepvries stickers

Voor 13:bestel vandaag verzonden! Groot aanbod en nergens goedkoper! Vele maten en nergens goedkoper! Alle vriezers vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw vriezers online.


Het meest gebruikte diepvriesetiket. De permanente belijming is bestand tegen -graden. De standaard diepvriesetiketten bestelt u direct online voor slechts € per rol van 2etiketten. Label uw bakjes en zakken in het vriesvak of diepvries zonder zorgen over onduidelijke tekst of loslatende lijm. HERMA diepvries etiketten.


Gegarandeerd diepvriesbestendig Ideaal voor het labelen van producten op diepvriesverpakkingen Optimale. Etiket of daglabel maandag wit met bedrukking in rood permanent. HACCP stickers vriezer JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Diepvriesetiketten, op A4-vellen, zelfklevend- Ideaal voor bijv.


Diepvries stickers

Op deze stickers staat de dagaanduiding met de vermelding van de dag waarop het bepaalde product verwerkt moet zijn. Ik ben op zoek naar goede stickers die ook vast blijven zitten op plastic zakjes in de vriezer. Weet iemand waar ik die het beste kan kopen? Nu schrijf ik het erop met een dikke viltstift, maar als de zakjes iets vet worden dan doet die stift het niet meer. Beschrijf het product op de sticker met de bijbehorende datums.


Goedkoop alle soorten stickers snel in huis. Action blijven bij mijn moeder goed zitten. Ik heb ook wel eens een tijdje van dat verfafplaktape gebruikt. Daarbij is het mogelijk om zowel belijmde als ongelijmde stickers te laten drukken met een keuze uit glans en mat lak.


Diepvries stickers

De lijm die hiervoor wordt gebruikt zijn in hoofdlijnen permanent, afneembaar, diepvries en extra permanent. Op deze manier kunnen wij stickers laten drukken die geschikt zijn voor iedere branche en industrie. Naat koelkast sticker versiering hebben we ook nog vriezer stickers of vriezer decoratie in de aanbieding. Bedek uw koelkast met één van onze leuke designs van stickers en onderscheid de koelkast versiering stickers zo van de rest van de apparaten in uw keuken.


Stickers op rol en etiketten op rol snel en eenvoudig besteld. Snelle en Gratis verzending. Dé Horeca Groothandel voor foodprofessionals. Breed assortiment met ruim 60.


A merken tot exclusieve (eigen) merken. De grootste collectie vriezers vind je hier! Vriezers tegen de laagste prijzen.


Nooit meer een houdbaarheidsdatum die verstreken is dankzij de diepvriesetiketten van smartphoto! Maak zelf je etiket met de naam en foto van jouw eten, kleef de rechthoekige stickers op alle producten in je diepvries en duid de juiste datum aan. Zo vind je in geen tijd alles terug! Deze speciale diepvries etiketten moeten hun kleefkracht bij zeer lage temperatuur, tot maximaal -graden, behouden.


Diepvries stickers

Daarvoor is het basismateriaal voorzien van een hiervoor geschikte belijming. De HACCP Labellord vriezer labels bevatten een speciale belijming (R100) waardoor deze geschikt zijn voor diepvriestemperaturen van -18° Celsius. Om gemakkelijk spullen met een datum te merken, zodat er geen onduidelijkheid is over de houdbaarheidsdatum. Deze Datum Labels zijn vaatwasser, magnetron en vriezer.


Kleine verpakkingen zijn alleen geschikt voor handmatige. Bekijk de categorie vershoudbakjes op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis.


Stickers bestellen is een fluitje van een cent op Drukwerkdeal. Zelf stickers maken, helemaal zoals jij het wilt, ook! Plaats je bestelling, upload je bestanden en wij regelen de rest. Ook fijn om te weten: in veel gevallen kunnen jouw stickers al binnen enkele dagen geleverd worden.


In sommige gevallen al de volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts