dinsdag 13 december 2016

Spiegel op maat den haag

Volledig op maat gemaakt - Voordelig online bestellen - Snel geleverd! Bekijk al onze spiegels op maat! Dubbelzijdig klevende tape nodig? Bevestig uw spiegel met onze tape!


Onze unieke collectie glasproducten shop je gelijk online.

Unieke accenten in glas geven je huis dat tikje extra. Gratis bezorging in Nederland! Groot assortiment spiegels op maat. Uitstekende service en hoge kwaliteit.


Voor een spiegel op maat bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken en monteren spiegels voor onder andere badkamers, pasruimtes, (kleding)kasten toiletten, fitnessruimten, liften, garderobes, schouwen en nog veel meer. Uit voorraad leveren wij vrijwel elke kleur, dikte, vorm, maat en elk aantal.

Wanneer u meer informatie wenst te hebben over wat de Spiegelspecialist u te bieden heeft, nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen op deze website, of langs te komen in onze winkel aan de Piet Heinstraat in Den Haag. Voor in de woonkamer, badkamer of tuin maken wij spiegels op maat. Een spiegel bestellen bij Glashandel Marcel gaat snel en eenvoudig. In iedere gewenste vorm en maat. Spiegelglas wordt op maat gemaakt, afhankelijk van het gebruik in een bepaalde vorm of dikte.


LED spiegels Ledspiegel - badkamerspiegel Den Haag. Een naar wens van de klant gemaakte grote ronde spiegel met Led-verlichting. En als we zeggen groot, dan bedoelen we ook groot.


De spiegel is 135cm doorsnede en voorzien van natuurlijk wit LED-licht, dat zowel door, als achter de spiegel langs schijnt. Spiegels op maat (uitsluitend met lijst) kunnen wij op uw smaak afstemmen. Van klassiek ornament tot modern steigerhout.


De prijs van spiegels op maat bedraagt € 6mer MHet slijpen van een facetrand heeft een prijs van € 2per strekkende meter. Komt de maat niet op de centimeter aan, dan zijn. Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Wij zijn uw glashandel in Den Haag , specialist op het gebied van glasambacht, glasherstel en glastechniek.


Wij houden meer dan 1ton glas op voorraad.

Wij maken en verkopen onder andere spiegels , tafelbladen, keukenachterwanden, hardglazen deuren, dubbel glas en glas in lood op maat en kunnen dit ook voor u monteren. Welkom bij CBS De Spiegel. We dragen kennis op een effectieve en creatieve manier over. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Het (zand)stralen van een spiegel zorgt voor een mattering, waarmee decoratieve randen of afbeeldingen uw spiegel maken tot een uniek object. Op deze manier worden ze ook als relatiegeschenken vervaardigd en zelfs het aanbrengen van foto’s in spiegels behoort tot de mogelijkheden. Het is daarbij mogelijk om de spiegel te laten slijpen zodat de randen een mooie afwerking krijgen en daardoor niet meer scherp zijn. Onze jarenlange ervaring, uitmuntende service en vakkundige installatie is een constante waarde geworden, waar onze zakelijke en particuliere klanten op vertrouwen en bouwen.


Heeft u vragen, advies nodig, of wilt u de kosten weten? Omdat de metaallaag volledig vlak is gaat deze spiegelen. Badkamerspiegel of spiegelwand. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Wat je wensen ook zijn, voor elke plek is er een bijpassende spiegel.


Zowel de kleur(en) als de maat. Heb je een mooie spiegel gezien in ons assortiment? Alle spiegels kun je direct online bestellen en zijn uit voorraad leverbaar.


Op zoek naar bijvoorbeeld een bijpassende tafeltje of kastje dat je eronder kunt plaatsen? In de afgelopen jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand glaszettersbedrijf en glasleverancier in Den Haag en omstreken. Wij zijn een begrip op het gebied van het leveren en plaatsen van glas, zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven.


Kwaliteit en service staat hoog in ons vaandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts