woensdag 21 december 2016

Gekleurde keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Brugman biedt een grote Keukencollectie aan.


Wil jij inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken ? Kijk voor enkele mooie voorbeelden op deze pagina en laat je inspireren. Durft u kleur te gebruiken in de keuken ? Trendkleuren zoals petrol, teal en lichtgrijs gaan lang mee.

In combinatie met mat glas en glanzende lak geeft dit een frisse en stoere sfeer aan de keuken. Combineer kleur met wit of hout voor een speels effect. Door de keukenkastjes de gewenste kleur te geven, voert deze kleur direct de boventoon in de keuken.


Ook het keukenblad en de achterwand zijn elementen in de keuken die opvallen. Door deze een kleurtje te geven, vallen deze direct op. Het is wel belangrijk om een keuze te maken tussen deze elementen. Heeft u een uitgesproken smaak en wilt u dit laten terugkomen in de kleuren van uw keuken ? Wilt u een keuken die direct in het oog springt of wilt u gewoon eens wat anders dan een ‘standaard’ witte keuken , dan kiest u voor een opvallende gekleurde keuken. Een RVS keukenkraan of een keukenkraan uitgevoerd in chrome kan altij maar uw keuken krijgt pas echt een luxueuze uitstraling met gekleurd metaal.


Denk aan een gouden, zwarte of koperen keukenkraan met bijpassende spoelbak. Durf te kiezen voor een gekleurde keukenkraan met spoelbak en u haalt gegarandeerd een eyecatcher in huis. Gekleurde keukenkranen behoren tot de laatste trends in keukenland. Met een gekleurde kraan in uw keuken zorgt u voor een unieke eyecatcher. Ondanks dat de keukenkraan maar een kleine plek inneemt in uw keuken kan een gekleurde variant toch voor een bijzonder opvallende toevoeging zorgen.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en verschillende. Neem bijvoorbeeld een hoogglans witte keuken met een mooi afgewerkt houten keukenblad óf een witte keuken met chrome handvaten, moderne apparatuur en een zwart granieten aanrechtblad.

Kom naar onze showroom en laat u inspireren. Kies uit een breed scala van keukenmodellen en kleuren aangepast aan de laatste trends, met ontwerpen die nooit uit de mode gaan. Tegenwoordig zien we steeds meer kleur terug in de ontwerpen, van één bijzondere kleur, tot twee of zelfs drie kleuren die terugkomen in het keukenontwerp.


Door middel van een gekleurde keukenkraan met bijpassende spoelbak voeg je net dat stukje extra design toe aan jouw keuken. Hiermee zorg je ervoor dat de kraan dé blikvanger van jouw keuken wordt! Je zult je inmiddels wel afvragen: ‘Uit welke kleuren kan ik dan allemaal kiezen? Bij cent per tegel komt de prijs per mop 20. De prijzen zijn inclusief BTW.


Op dit moment kosten nieuw bestelde mosa tegels cent. Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Keukenplanner en vind jouw Ideale Keuken. Een foto is vaak een herinnering. Door hem uitvergroot in de keuken te plaatsen, krijgt hij een prominente plek in je woning, waardoor je iedere dag weer van de herinnering kunt genieten.


Leverbaar in elke RAL kleur. Nu hebt u veel kunnen lezen over keuken kleuren, en bent u misschien wel geïnteresseerd in het bedrijf achter al die prachtige keukens. Ardi Keukens is een een unieke en toonaangevende keukenzaak in uw regio. Keuken LED plafondlamp Vince met vier lampjes en zwenkbare inzetstukken Vince is gemaakt van metaal maar heeft een decoratieve houten finish, waardoor een natuurlijke, warme flair ontstaat. De LED plafondlamp past met zijn vier verstelbare spots perfect in de keuken , maar past ook in een studeer- of woonkamer De LED-lampen die bij de levering.


Ga voor een gekleurde keuken ! Bij het uitkiezen van een keuken zijn we snel geneigd te kiezen voor veilige, basic kleuren zoals wit, zwart of grijs. Dat houdt in dat de plaat wel lichtdoorlatend is, maar niet doorzichtig is, net als matglas. Dit biedt geweldige mogelijkheden bij het ontwerpen, een oude gemetselde muur in de keuken kan nu mooi in het zicht blijven, maar je hoeft ‘m nu nooit meer schoon te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts