dinsdag 20 december 2016

Hay loop stand

Hay loop stand

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Dé Hay webshop van Nederland. Naast design ook inspiratie én advies?


Hay loop stand

Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Bekijk het Hay aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Loop Stand Table shares the same clean visual expression as the wardrobe stand , where the characteristic three-legged trestles are attached to the table top with screws. Leif Jørgensen ontwierp een collectie voor Hay , genaamd Loop Stand. Of het nou om een tafel of kapstok gaat, de hele familie is te herkennen aan zijn simpele ontwerp met industriële schragen. De HAY Loop Stand collectie is een serie meubels van Leif Jorgensen ontworpen voor HAY. De collectie bestaat uit simpele en functionele meubels, echter allen met een hoge mate van esthetiek in zich.


Hay loop stand

Verschillende afmetingen verkrijgbaar. De Loop Stand tafel is voorzien van een tafelblad met een toplaag van linoleum of laminaat. HAY Loop Stand Eettafel Speelse uitstraling Onderdeel van de Loop Stand serie Minimalistisch en functioneel design Verkrijgbaar in kleuren Frame ook los verkrijgbaar! Vragen over de Loop Stand Eettafel van HAY ? Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Loop Stand Eettafel. De Hay Loop Stand Hall is is 1centimeter hoog en centimeter bree de schuine benen zorgen voor een diepte van centimeter.


Het stevige frame is vierkant en millimeter dik. De kapstok is gemaakt van gepoedercoat staal, en te koop in de kleuren wit of zwart. Het eenvoudige en functionele design komt overeen met andere producten binnen de Loop Stand familie, zoals de verschillende kapstokken. De smalle Loop Stand variant van 65cm breed is in twee hoogtes te verkrijgen: 72cm voor een actuele eettafel-hoogte en een wat hogere variant van 95cm die prima als bar toe te passen is.


Let op: Het hout van uw gekozen houten tafelblad werkt altijd. Gebruik bijvoorbeeld carosserie-ringen en schroeven die ruim in de boring passen. Dit rek komt in twee verschillende maten: Hall en Wardrobe. Deze mooie en minimalistische kapstok (ook te gebruiken als kledingrek) is een vereenvoudiging van de industriële bok en is ontworpen met drie poten. Hay heeft de tafel teruggebracht tot zijn essentie, namelijk staanders en een blad.


Door het tafelblad en de poten los van elkaar te brengen ontstaan nieuwe mogelijkheden. U kunt de Loop stand tafel van Hay als complete set bestellen, u ontvangt dan de schragen en een mooi tafelbla zeer betaalbaar en mooi afgewerkt. Grootste assortiment Hay bureau. Daarnaast is de tafel te verkrijgen in diverse maten en kleuren. The collection consists of basic and usable furniture with affordable price tags - and the Loop family keeps growing.


Hay loop stand

The Loop Stand Collection is a series of furniture designed by Leif Jorgensen for HAY. De serie omvat eenvoudige, functionele basismeubelen tegen betaalbare prijzen en wordt voortdurend uitgebreid met andere modellen. Loop Stand is a simplification of the industrial trestle and designed with three legs.


Geïnspireerd door de traditionele industriële schragen, heeft de Loop Stand Standardrobe een eenvoudig ontwerp dat ruimte en graphics benadrukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts