maandag 19 december 2016

Fotobehang oosters

Fotobehang van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Maak van je huis een thuis.


Kies uit 1producten vanaf € 295.

Fotowanden met oosterse motieven zoals boeddha`s, tempels of een kalmerend zen tafereel. Met chinoiserie aan de muur met aziatische landschapstaferelen brengt u rust in elke ruimte. Oosters behang Het boeddhisme is oorspronkelijk ontstaan in Azië, maar heeft zich ondertussen steeds meer verspreid over de hele wereld. Ook in je eigen huis kun je nu een Oosterse sfeer creëren met een bijzonder fotobehang. Geef je interieur een Aziatische touch met een uniek oosters behang.


De ontwerpen zijn geïnspireerd op Japanse en Chinese motieven zoals sierlijke kersenbloesems, bamboe- en origamipatronen. Ontdek ons uitgebreide assortiment oosters behang en laat je inspireren! De panelen kunnen per stuk aan de muur bevestigd worden.

Het vlies zorgt ervoor dat het fotobehang sterker is dan normaal papieren behang. Seventies Oosters is gemaakt van vliesbehang. De lijm kan aan de muur aangebracht worden.


Welkom bij de grootste behang beleving in de Benelux. Keuze uit miljoenen fotobehang dessins, exact op maat gemaakt, zie online gratis beeldbank Elke fotobehang bestelling vanaf euro wordt gratis verzonden ! Met fotobehang maak je elke muur bijzonder. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Het maakt niet uit of het een op maat aangepast fotobehang voor een bepaalde ruimte is of een 3D- fotobehang dat je hersenen en ogen zal bedriegen en je perceptie van de ruimte volledig zal doen veranderen.


Vind hier alle deals in National! Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Behang Oosters 1 Milieu-vriendelijk Online configuratie Wij helpen je een patroon uit te. Niet-geweven behang is geschikt voor lijm.


U kan aangepast fotobehang kopen, wat betekent dat elke afbeelding op onze site kan worden gemaakt op basis van individuele formaten - van een kleine afmeting tot een ongelooflijk groot fotobehang. De limiet is alleen de grootte van uw muren. Bestel voordelig je eigen fotobehang op maat, gratis binnen uur verzonden. Waterside sand 381x300cm € 438.


Geen rollen of banen maar één rol behang. Kies je favoriete foto en start met je eerste fotobehang uit één deel!

Mysterieuze wouden, woeste golven en vergezichten over strekkende velden vol kleurige bloemen. Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?


U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen. Een fotobehang met bos, steenstrip, Komar behang, Woezel en Pip of je eigen foto op behang aan de wand. Daarnaast bieden wij ook onze unieke plakservice aan, waarmee wij jouw fotobehang met eigen foto komen opplakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts