dinsdag 13 december 2016

Plamuur voor buitenschilderwerk

Gratis Offertes binnen minuten van Schilders uit uw Regio! Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Kom snel in contact met ervaren buitenschilders in uw woonplaats. In dit blog zijn alle soorten houtplamuur, staalplamuur en plamuur voor andere metalen aan bod gekomen.


Plamuur en vulmiddel voor muren.

Wil je een steenachtige ondergron zoals stucwerk op muren plamuren en ben je benieuwd welk middel je hiervoor nodig hebt? Houd onze site dan goed in de gaten! Binnenkort wordt hier een nieuw blog over geplaatst. Zorg er altijd voor dat je verfkrabber goed scherp is.


Zie je kleine oneffenheden in je houtwerk dan moet je deze plamuren. Voordat je gaat plamuren moet je eerst wel een grondverf aanbrengen. Dit is voor de hechting van de plamuur.

Indien er grote gaten of barsten worden geconstateerd dan moet je een componenten plamuur toepassen. Gewone 1k plamuur uit een tube is er ook wel in een fijne variant. Ik zou overigens beide varianten absoluut niet buiten gebruiken. Mocht het gaan om naden waar geen of heel weinig vocht bij kan komen kan ik me voorstellen dat je toch liever glad zou willen afwerken. In dat geval kun je het beste een goede II-componenten plamuur gebruiken voor buiten.


Het smalle mes gebruik je voor het echte plamuurwerk. Zorg dat het plamuurmes helemaal schoon en vlak is. Zet het plamuurmes recht op de ondergrond. Trek de plamuur het met een soepele beweging over de beschadiging.


Zorg ervoor dat de plamuur alleen achterblijft in het gat en niet op het omringende hout. Laat iedere plamuurlaag telkens geheel. Met name het buitenschilderwerk.


Er ontstaan altijd wel gaatjes in je houtwerk. Bij dubbel glas plaatsen worden vaak de glaslatten vast gezet met nietjes. Het inschakelen van een winterschilder voor uw buitenschilderwerk kan u dus een hoop geld besparen.

Voor goed buitenschilderwerk is wat kennis vereist. Zonder verstand van zaken is een fout snel gemaakt. Het beste van plamuur en epoxy in product. Geen voorbehandeling met voorstrijk nodig.


Zeer snelle uitharding, ook bij lagere temperaturen. Alabastine Lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine. Veeg afgekrabde verf zorgvuldig bij elkaar en breng dit, met andere verfresten, naar het gemeentelijk inzamelpunt voor klein chemisch afval. Buitenschilderwerk kunt u beter niet plamuren , want plamuur is een zwakke plek in het verfsysteem. Erg opvallende beschadigingen kunt u wegwerken met een 2-componenten vulmiddel.


Vulmiddelen, plamuur en reparatiemiddelen voor buiten gebruik, zijn anders dan middelen die je binnen gebruikt. Wij geven u hierbij een overzicht welke producten u. De verpakkingen zijn ook flink uiteen lopend. Dit kan een tube zijn van125ml tot een grote emmer. U ziet voor elke klus is er wel een plamuur of vulmiddel wat zich afstemt aan de eis. Zorgvuldig plamuren en schuren is de basis voor een strak geschilderd eindresultaat.


Twee-componenten polyesterplamuur. Fijne plamuur om een product strak te maken, kleine gaatjes te vullen, etc. Snelle doorharding en gemakkelijk te schuren. Onze polyester plamuur hecht op ondergronden van polyester, hout en metaal.


Word geleverd inclusief BPO verharder en kleine spatel voor het verwerken! Wij leveren alle merken voor de laagste prijs. Zowel de epoxy plamuur als de polyester plamuur. Mogelijke kleuren voor buitenschilderwerk.


Er zijn natuurlijk ontzettend veel combinaties mogelijk en ieder heeft zijn eigen smaak, maar toch willen we je een aantal keuzes geven. Om het makkelijk te houden gebruiken we enkel de Sikkens Authentieke kleuren. Deze kleuren worden heel veel besteld voor het buitenschilderwerk en zijn dus erg populair. Met behulp van het assortiment MoTip plamuren , kunnen alle schades, van gat tot kras, hersteld worden.


Voor het herstellen van een gat is de polyester reparatieset uitermate geschikt, voor het herstellen van een deuk is als basis de polyester plamuur uitermate geschikt en voor een kras volstaat behandeling met fijnplamuur. Wat valt er onder buitenschilderwerk ? Goed buitenschilderwerk vervult twee functies: het biedt een goede bescherming én een mooie afwerking. Bij Praxis koop diverse soorten plamuur van het bekende merk Alabastine. Of je nu een plamuur zoekt voor hout, metaal, kunststof of steen, voor elk materiaal heeft Praxis de geschikte plamuur.


Koop nu voordelig je plamuur van Alabastine bij Praxis. Naast plamuur heeft Praxis ook houtvullers, allesvullers of muurvullers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts