woensdag 14 december 2016

Minotti salontafel

Minotti salontafel

Op zoek naar een nieuwe Salontafel? Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Combineer uw bank met fauteuils. Haal vandaag nog die nieuwe Salontafel in huis.


Koop nu salontafels voor uw huis. Gebruik onderstaand formulier voor al uw vragen en opmerkingen aan Van Der Donk. U kunt ook tijdens onze openingstijden langskomen in onze showroom in Gorinchem. Dit maakt het eenvoudig mogelijk interessante combinaties samen te stellen en royale eilanden te creëren binnen de zithoek.


Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden. Ook verkrijgbaar in een Bronze uitvoering, met een frame in een lichtbronzen afwerking en tafelbladen in Sucupira fineer of Calacatta marmer. Minotti verrijkt uw leefwereld. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen voor het bla zoals walnotenhout fineer, wit gelakt MDF, grijskleurig glas of zilverkleurig steen. De tafel combineert op een prachtige wijze hout met metaal.


Minotti salontafel

Dit geeft iedere Kirk tafel een weelderige uitstraling. Bekijk de collectie design salontafels bij Van der Donk interieur in Gorinchem of online! Ligt grey-brown reguliere verkoop. Stel zelf uw droombank samen.


Vindt bij OTTO tijdloze en moderne salontafels! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Met een onderstel in een glanzende afwerking of een matte finish in diverse kleuren. De luxe tafelbladen zijn uitgevoerd in glas, hout of marmer. Afmetingen : 120x 65x 35cm ik verkoop. Bovenop een witte marmeren plaat met gouden snippers.


Een collectie tafels met een verscheidenheid aan beschikbare afwerkingen. Geïnspireerd op de vele combinaties die ontstaan door diverse geometrische vormen met bijzondere materialen. Hiermee kunt u de tafel naar wens groter en kleiner maken.


Minotti salontafel

Salontafel van het gerenommeerde merk minotti model klemm uitgevoerd met chroom onderstel en heel donkerbruin hoogglans blad. Vind minotti bank het nu op Kensaq. Bestel eenvoudig en snel online.


Calder salontafel Rodolfo Dordoni design. Een elegante serie salontafels in uiteenlopende formaten, maar allen met een prachtige tafeltop. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Benson salontafel Rodolfo Dordoni design.


Deze uiterst stijlvolle salontafel kenmerkt zich door de elliptische vormen en de combinatie van materialen. Bijzonder is het dynamische bovenste gedeelte dat wel 360° kan draaien. Hierdoor vergroot of verkleint u deze designtafel binnen een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts