woensdag 28 december 2016

Luxe luxaflex

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Reserveer online, laagste prijzen. Boek het Hotel Luxer , Amsterdam. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Luxe voor een klein budget.

Droom jij van een luxueus, weelderig en comfortabel huis? Lees dan onze blogpost met tips en inspiratie zodat jij met een klein budget een luxe tintje aan je interieur kunt geven. Bij een luxe en stijlvol interieur, denk je ook direct aan een volle, verse bos bloemen op tafel.


Bloemen en planten fleuren je interieur op en zorgen voor een vrolijke noot in huis. Ieder product is met de hand gemaakt en biedt. Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting.


Het plissé gaas geeft bovendien een luxe uitstraling. Denk je: dat wil ik morgen in huis?

Luxaflex zonwering en eigentijdse luxe raambekleding. Kijk op onze website of kom langs in onze showroom. Deze hordeuren zijn binnen een dag geplaatst! Bij voor beeld voor een Omega Oase textieldak. Met oog voor veiligheid en gemak zijn er diverse innovatieve bedieningsopties aan toegevoegd.


Op zoek naar een sfeermaker in jouw interieur? Onze houten jaloezieën, gemaakt van 1 hout, geven een luxe en warme uitstraling aan jouw woning. De raamdecoratie wordt op maat gemaakt en is volledig te stylen naar eigen smaak.


Een fantastische toevoeging aan je interieur dus! Gegarandeerd de laagste prijs. Grote collectie jaloezieën vind je hier! Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten.


Onze twee speciale series, Tijdloos Wonen en Elegant Wonen, zijn gemaakt met de expertise, zorg en kwaliteit die je van ons gewend bent. PLISSÉ LUXAFLEX : LUXE HORREN. Voor de luxaflex plisse wordt gebruik gemaakt van speciaal gevouwen gaas.


Ook wel plissé gevouwen gaas genoemd.

Het horgaas rolt zich niet op, maar vouwt zich op. De deur blijft bovendien in de door u gekozen positie staan en schiet niet uit zichzelf terug. U kunt hierbij kiezen uit Couture lamellen, deze hebben elk een uniek patroon in plaats van één vaste kleur.


Qua bediening kunt u kiezen voor de standaard koordbediening. Bij plaatsing in de dag , meet de kleinste breedte en hoogte, geen reductie! Elke jaloezieën aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Houd ook onze actiepagina goed in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts