woensdag 14 december 2016

Fotobehang oerwoud

Fotobehang van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Kies uit 1producten vanaf € 295.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind hier alle deals in National! Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs.


Vliesbehang 1grams A-Kwaliteit. Schiterend fotobehang met je eigen foto? Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.

Bestel het direct online, Repro. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Een mooie jungle print van het fotobehang Bamboe oerwoud.


Je haalt de natuur ermee in huis. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld. Het fotobehang Bamboe oerwoud is op maat en in verschillende typen behang verkrijgbaar. Je kunt het formaat van je fotobehang zelf kiezen.


Vul eenvoudig de hoogte en breedte in van je muur en je fotobehang wordt met deze afmetingen geleverd. Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect uitkomt. Fotowanden met jungle taferelen.


Echte foto`s voor aan de wand met dieren uit de jungle zoals olifanten, tijgers, leeuwen en apen of prachtige silhouetten van dieren bij avondlicht. Tropische oerwouden geinspireerd op kunstwerken en grafische afbeeldingen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Prachtig fotobehang , vlotte levering. Er zit reeds behanglijm bij het behang dus extra lijm meebestellen is niet nodig. Bij vliesbehang: lijm op de muur smeren.

Bij papier heeft u een plaktafel nodig. Papier kan iets krimpen, vlies niet. Voor in de kinderkamer is een jungle aan de wand een leuke extra opfleuring.


Je kinderen zullen zo heerlijk kunnen spelen tussen de tropische planten. In de woonkamer of op het kantoor doet een moderne abstracte foto van een oerwoud het ook erg goed. Berkenlaan is een mooi fotobehang op het platteland die lijkt gemaakt met waterverf. Je wil zo het pad afwandelen.


Bamboe Geniet van de vele soorten bamboe- fotobehang , die wij te bieden hebben. Met fotobehang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten fotobehang die bij jouw stijl en interieur passen. Moderne fotowanden, behangposters met. Doe je voordeel met onze scherpe prijzen ! Heel mooi fotobehang van dikke kwaliteit.


Mooie kleuren helemaal op de huidige urban jungle trend. Het behang bestaat niet uit banen maar uit grote posters dus even met z’n tweeën plakken. Neem gerust contact met ons op als je tips of hulp nodig hebt om van je favoriete motief mooi fotobehang te maken. Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?


U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts