woensdag 14 december 2016

Riedel champagneglazen

Bekijk de collectie van Riedel online bij de Bijenkorf. Champagneglazen voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. Welcome to the Riedel On-Premise Webstore.


This area of our website is specifically for hospitality trade customers and contains information about products which are developed for exclusive use in restaurants, hotels, wineries and other catering environments. These items are not available in retail.

Shop de producten van Riedel online bij wehkamp. Ontdek de Riedel -collectie vandaag nog. Gratis bezorging vanaf 20. Reviews over de Riedel Vitis champagneglazen.


Op dit moment hebben we nog geen reviews ontvangen voor de Riedel Vitis champagneglazen. Wij zouden het geweldig vinden als je een review over de Riedel Vitis champagneglazen gaat schrijven. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank.


Riedel ontwerpt glazen die exact worden afgestemd op de drank die er uit gedronken wordt.

De wijnglazen van Riedel zijn enorm geliefd dankzij de vorm van de kelk die past bij bepaalde druivenrassen of regio’s waar de wijn vandaan komt. Naast wijnglazen vind je bij de Bijenkorf ook de kristallen champagneglazen en cocktailglazen van Riedel. Het is ook een echt familiebedrijf wat al generaties door mannen uit de Riedel -familie wordt gerund.


Riedel weet hoe belangrijk vorm is om optimaal te kunnen genieten van iedere wijn. De Riedel glazen worden allemaal handgeblazen en zijn gemaakt van kristalglas. Hierdoor komt de wijn die eruit gedronken wordt beter tot zijn recht en is het glas vaatwasmachinebestendig.


Diverse Wijnglazen series van Riedel. Riedel heeft de wijnglazen opgesplitst in diverse series. Want de wijn kan nog zo mooi zijn, in het verkeerde glas zal hij nooit volledig tot zijn recht komen.


Dat is de boodschap van glasproducent Riedel , die al tientallen jaren glazen en karaffen ontwerpt die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar die ook precies zijn afgestemd op bepaalde typen wijn. Kies uit producten vanaf € 239. Riedel Wijnglazen koop je eenvoudig online bij bol. Bestel je nieuwe champagneglas uit ons Riedel assortiment.


Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Hi, leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video van Cookinglife. Vandaag ga ik jullie meer vertellen over de champagne,- wijnglazen van het merk Riedel.


Deze set van champagneglazen set van champagneglazen is van het merk Riedel.

Riedel Vinum is niet zomaar ontworpen op een tekentafel, maar in workshops waar je de wijn werd geproefd. Genieten van een goede wijn begint eenmaal met het juiste wijnglas. Riedel Vinum wijnglazen zijn gemaakt van loodkristal en worden machinaal geblazen in in Beieren, Duitsland.


Riedel Glazen koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts