vrijdag 16 december 2016

Gordijnen zwolle

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis!

Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. Zoek naar raamdecoratie zwolle op de nieuwe KensaQ. Mooie gordijnen , zeer betaalbaar, snel geleverd en altijd gratis op maat gemaakt! Dat is de formule van Megagordijn Zwolle , de speciaalzaak voor al uw gordijnen en in-betweens en vaste raambekleding. Ook is deze canvas kwaliteit zeer geschikt voor het gebruik van kussens en meubels.


Gordijnen van deze stof hangen geweldig en blijven mooi van kleur! Onze canvas-stoffen zijn in eigen productie en kunnen in veel kleuren, waaronder ook felle kleuren, geleverd worden. PVC jaloezieën en aluminium jaloezieën), gordijnen op maat (plisségordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, dakraam rolgordijnen, vouwgordijnen en gordijnen ) en shutters op maat.

Laat je bij Jan Sikkes verrassen door onze modestoffen, decoratiestoffen, gordijnen en meubelstoffen. De gordijnen worden niet in banen aan elkaar genaai waardoor je geen naden ziet in je gordijnen. Door deze techniek te gebruiken kun je de gordijnen zo hoog en zo breed maken als je zelf wilt, dus passen ze in iedere kamer. Ook deze gordijnen maken we in Zwolle graag voor jou op maat, of je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan! U kunt dan in alle rust alles bezichtigen en we kunnen u voorzien van deskundig advies.


Wij leveren gordijnen , rolgordijnen, lamellen, vitrage, binnenzonwering en veel meer. Bovendien verzorgen wij ook de montage. Door de jaren heen heeft het gordijnatelier zich ontwikkeld tot een full-service partner. Woko biedt een totaalpakket. Van speciaal geconfectioneerde gordijnen voor klassieke landhuizen tot de modernste vouw- en paneelgordijnen voor stijlvolle penthouses of kantoren.


Werkt u nog niet met ons samen? Floorever is een jong, dynamisch en vakkundig bedrijf gespecialiseerd in de woningstoffering met twee vestigingen in Kampen en Zwolle , en nog steeds verder in ontwikkeling. Kies uw nieuwe woninginrichting uit bij Woninginrichting van Breukelen in Zwolle. Maak een bezoek aan de showroom in Zwolle om inspiratie op te doen voor uw huis.


In deze tijd zijn wij uitgegroeid tot een modern atelier met ca. Gordijnatelier Hoekman is een echt familiebedrijf. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Rolgordijnen, plisségordijnen, duette gordijnen , duo rolgordijnen, vouwgordijen en jaloezieën, het is ee kleine greep uit ons aanbod gordijnen in Zwolle.


Met onze raamdecoratie bepaalt u eenvoudig de sfeer in uw ruimte. Maar welke gordijnen kiest u? Bent u op zoek naar een gordijnenatelier in Zwolle ? Ook uw bestaande gordijnen vermaken wij naar u wens. Maak kennis met een bijzonder project!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! Welk gordijnen of raamdecoratie het meest geschikt is, hangt af van de ruimte en het raam waarvoor het moet komen te hangen.


Meestal wordt er eerst gekeken naar het decoratieve aspect. Wij zijn dé interieurspecialist in Zwolle en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van (onder andere) raamdecoratie, behang, vloeren en gordijnen. Bepaal vervolgens waar het gordijn verder aan moet voldoen, binnen welke interieurstijl het moet vallen, kies een type plooi en start met inmeten. Lees alles over het kiezen van gordijnen in onze blog tips om gordijnen te kiezen.


Elk gordijn op maat is te bestellen in een enkele plooi, dubbele plooi of waveplooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts