woensdag 28 februari 2018

Antislipstrip nl

Rubberstrips worden veelal gebruikt voor het afdichten van twee oppervlakten. Wij bieden diverse kwaliteiten, kleuren en uitvoeringen van rubberprofielen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een mooie trap is puur woongenot, maar een veilige trap is essentieel.


Is uw trap geschilderd of gelakt en daardoor spiegelglad?

Een antislipstrip is de oplossing! Wij leveren en plaatsen antislipstrips op de trap voor nieuwe en bestaande trappen. Bij iedere levering tape zit standaard een duidelijke montage instructie bijgesloten.


Daarin krijg je handige tips over bijvoorbeeld hoe loslaten van de lijmlaag voorkomen wordt. Er staan geen producten in de winkelwagen. Ontvang direct een offerte!


Met trapstrips maakt u de trap veilig en slijtvast.

Maar wanneer kunnen trapstrips het beste geplaatst worden? Lees hier welke volgorde aan te houden. De originele en meest gebruikte antislip trap strip is type ‘normaal’.


Het antislipprofiel is uitgevoerd in een slijtvaste kunststof. Welke antislipstrip kiezen als er al sleuven zijn? Dan is de maat van de sleuf leidend.


Het is mogelijk om kosteloos en vrijblijvend een sample te ontvangen van het door u gekozen trapprofiel. Wat is het verschil tussen een antislipstrip en antislip tape? Ook 1 op maat te bestellen! Antislip tape in diverse kleuren en maten. Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by.


Doordat de antislipstrip ook aan de zijkant geprofileerd is heeft deze voldoende weerstand en wordt daardoor niet uit de trede gelopen. Heeft u een geschilderde of houten trap dan is het ook mogelijk om een antislipstrip te laten infrezen in uw bestaande traptreden. Met een veilig gevoel de trap op- en af?


Leg geen spullen op de trap, zorg voor goede verlichting én breng een antislip strip aan op de traptrede. Combineer er meerdere als je een groter kleed hebt.

Heeft u ook het gevoel dat uw Trap In Huis veiliger kan? Het zelfklevende tape kan afdrukken veroorzaken wanneer het product wordt verwijderd. Voor montage van de antisliptrip maakt u een keuze uit onze verschillende kleuren mogelijkheden. Onze monteur heeft alle verschillende kleuren in voorraad en adviseert u graag bij het kiezen van de juiste kleur. Om de antislipstrip te kunnen plaatsen wordt er een sleuf in de bestaande traptreden gefreesd.


Onbehandelde of geschilderde traptreden zijn vaak spiegelglad. Gaat u de trap verven, maak de traptreden antislip. Groeven frees 8mm, schacht 8mm. Makita hardmetalen groevenfrees voor het frezen van groeven in vuren of hard hout.


Voorkom uitglijden op uw houten vlonder, trap of aanlegsteiger met een Vlonderstrip voor buiten. De antislip strip is geschikt voor een groef van tot mm breed. De Vlonderstrip is gemaakt van glasvezel met antisliplaag en korrelstructuur.


Door de samenstelling van het product is de vlonderstrip waterbestendig. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.


Een rubber antisliptrap strip is de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts