vrijdag 2 februari 2018

Gehard en gelaagd glas

Gehard en gelaagd glas

Geharde beglazing wordt onder meer toegepast in deuren. Bespaar op de bezorgkosten. Gratis afhalen bij onze locaties! Zeer scherpe Groothandel prijzen. Alles voor het plaatsen van glas.


Kit, glaslatjes en celband. Vind gehard glas als je nu zoekt. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. De combinatie zorgt voor een sterk stuk veiligheidsglas. Het glas is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen, zoals balustrades en trappen.


Deze combinatie biedt nóg meer veiligheid en is uniek doordat het glas bij breuk bijeen gehouden wordt. Bij normaal gehard glas valt de beglazing bij breuk namelijk uit duizenden kleine glasparels. Gehard gelaagd glas biedt extra veiligheid. Via onze webshop kunt u het gehard en gelaagd glas eenvoudig en veilig bestellen. Deze bouwbesluit-normering geeft exact aan wanneer er letselveilig glas wordt toegepast.


Gehard en gelaagd glas

Beide glassoorten hebben verschillende toepassingsgebieden en producteigenschappen. Gelaagd glas , gehard of andere soorten veiligheidglas bestellen? Weet u al precies welk soort veiligheidsglas u wilt bestellen? Of het nu gaat om gelaagd glas of gehard veiligheidsglas bestellen.


Ook heeft het een geluiddempende en diefstalwerende werking. De prijzen van gelaagd glas. Als u kiest voor gelaagd glas , dan heeft u de keuze uit éénzijdig gelaagd glas , tweezijdig gelaagd glas en gelaagd glas met folie voor gehard glas.


De richtprijzen voor de verschillende soorten gelaagd glas in onderstaande schema zijn inclusief btw maar exclusief. Hecht u veel waarde aan kwaliteit en duurzaamhei kies dan voor gelaagd glas van JLM Glas. Deze zijn met elkaar verbonden door een transparante, onzichtbare laag van kunststof. Op deze pagina treft u de mogelijkheden voor gelaagd glas.


Snelle levering op locatie! Thermische gehard glas behoudt de licht en energie kenmerken van het basisproduct. Wanneer het glas is gehard is het niet meer mogelijk om het glas te snijden of te bewerken.


Gehard en gelaagd glas

Het geharde glas is wel keer zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. Bij geharde beglazing kan er een breuk ontstaan, maar zal het niet in stukjes uiteenvallen. Bij een breuk valt gehard glas in kleine, onscherpe stukjes uit elkaar.


Het is geschikt voor glazen deuren, scheidingswanden, tafelbladen, keukenwanden. Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas. Genoemde prijzen zijn incl. Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden), verzekering en toeslagen (ex.


BTW). De levertijd van enkel glas , gelaagd glas , figuurglas en isolatieglas is ca. Bij combinatie geldt langste levertijd. U hoeft alleen maar online een bestelling te plaatsen en wij zorgen voor de rest. De groothandelprijs die wij rekenen is zeer voordelig en nu ook toegankelijk voor particulieren.


Het voordel hiervan is dat men minder lestsel zal oplopen bij het stuk gaan van de ruit. Wij leveren gehard glas in de volgende diktes: 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts