maandag 5 februari 2018

Karlsson tafelklok

Karlsson tafelklok

Kies uit producten vanaf € 120. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Haal vandaag nog die tafelklokken in huis. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Klassieke tafelklokken in een modern jasje. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige klokken. De tijd wordt weergegeven met rood.


De wijzers hebben een elegante druppelvorm en de cijfers zijn op indrukwekkende wijze in de wijzerplaat gegrafeerd. Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Deze klok werkt op batterijen. Frank Wij gebruiken cookies om het winkelen bij klokken-expert.


Karlsson tafelklok

Zo kan je in het donker makkelijk de rood verlichte cijfers zien vanuit je bed. De glazen buisjes maken hem een aparte verschijning en door de seconde-aanduiding is hij nauwkeurig! De pootjes zijn gemaakt van metaal en in chrome uitgevoerd. Een mooi rode secondewijzer maakt deze klok compleet.


De wekker is gemaakt van groen kleurig metaal. De klok is voorzien van een wekkerfunctie. Decoratieve tafelklok Bent u op zoek naar een tafelklok ? Voor 23:bestel morgen in huis. Er zijn helaas maar weinig leuke tafelklokken. Taut is gemaakt van kunststof en let er op dat u na het uitpakken de slinger.


Karlsson tafelklok

Zoals het klokje thuis tikt. Bij dit spreekwoord denkt u waarschijnlijk aan een klassieke tafelklok , die staat te tikken op de schoorsteenmantel. Strak, modern of speels: iedere tafelklok heeft een eigen én eigentijds design.


De karlsson klok flip is een prachtige designklok voor op tafel of aan de wand. De zwarte klok is gemaakt. Geen standaard klok, maar een tafelklok waarbij elke minuut de cijfers flippen naar de juiste tijd. Het brede frame zorgt voor een frisse look op je tafel of bureau.


Nu tijdens SALE korting tot. Dat komt door zijn opvallende vorm en in het oog springende wijzerplaat. De behuizing is vervaardigd van staal. Gratis bezorging en retour. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts