vrijdag 16 februari 2018

Whiteboard behang

Voor de beste prijs - Vele maten en variaties beschikbaar. Enkel voor zakelijke klanten. Direct uit voorraad geleverd. Makkelijk toepasbaar op bv een kamerdeur, een kastdeur op zowel kantoor als in huis. MAGNETISCH EN BESCHRIJFBAAR MAGNEETBEHANG!


HET BEHANG IS ZELFKLEVEND! ZO MAAK JE BIJVOORBEELD SNEL EEN MAGNEETWAND. ONS BEHANG IS VERKRIJGBAAR IN DE MATEN 50X2EN 100X2OP ROL. Ons magneetbehang heeft een sterke magneetwerking!


Ook is het magneetbehang in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Fraai, geïntegreer multifunctioneel en onopvallend. Een whiteboard te klein voor jouw ideeën? Met dit behang wordt de hele muur een schrijfblad. Het is een vraag die we steeds vaker aan de telefoon gesteld krijgen.


Dit behang is zowel magnetisch als beschrijfbaar met whiteboardstiften of kleurwax! Ideaal voor je bureau, kantoor of fancy meeting room. Mocht je het behang willen plakken op een zuigende ondergron gebruik dan een goede primer (bijvoorbeeld Optoprim of Topprim) zodat de wandlijm optimaal zijn werk kan doen.


Het is aan te raden om magneetbehang het eerste half uur, na het aanbrengen op de muur ook vast te kleven met wat stukjes tape. Dan is de whiteboardmuur dus minder gemakkelijk schoon te maken. Vaak helpt een whiteboard reiniger hier wel bij. Is de muur niet perfect glad? Dan kan het ook oplossing zijn om te kiezen voor magneetbehang als magnetische ondergrond voor de whiteboardmuur.


De grootste keus in borden en accessoires. Gratis levering de volgende werkdag! Zelfklevende whiteboardfolie in de maat 1bij 2centimeter. Maakt van ieder oppervlak een beschrijf- en uitwisbaar whiteboardoppervlak. En uit waterdicht whiteboard behang.


Er zijn 9whiteboard behang leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Whiteboard folie voor gebruik op kantoor, op school of in huis. Hongkong en Taiwan, China, die respectievelijk , en voorzien van whiteboard behang. De binnenshuis voorkomende schadelijke stoffen in de lucht worden door het absorberende behang SYSTEXX Absorb efficiënt en duurzaam verminderd waardoor de hygiëne wordt geoptimaliseerd.


Dit geldt voor de volledige levensduur van het behang. De in de atmosfeer voorkomende formaldehydemoleculen worden op deze manier geneutraliseerd. Magneetbehang kan eenvoudig en snel worden aangebracht. Verder biedt dit behang je ook de mogelijkheid om allerlei foto's, notities en opmerkingen aan de muur te bevestigen.


Het behangpapier zelf is immers al voldoende!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts