vrijdag 2 februari 2018

Porselein servies aanbieding

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Kwaliteit bij VEGA groothandel. In 2-werkdagen geleverd. Makkelijk en snel via Vergelijk. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Dat betekent dat we anno vandaag dus al bijna 1jaar een bekend begrip op het gebied van servies , glaswerk en designer producten zijn!

Waar we jaren geleden nog begonnen als een klein, luxe warenhuis in het centrum van Groningen, zijn we tegenwoordig een bekende naam in de online wereld van servies. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje. Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden.


Servies Servies bij Blokker Servies is een verzamelnaam voor alle eet-of tafelgerei. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein , aardewerk of een ander materiaal. Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën.


Zo is er een breed assortiment aan borden, kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen.

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties Nieuwsbrief. Deze complete 62-delige serviesset is gemaakt van wit porselein , heeft een moderne uitstraling en is geschikt voor personen het. Porseleinen combi- servies 62-delig.


Op Woldring vind je veel servies collecties gemaakt van porselein. De keuze voor porselein servies heeft veel voordelen ten opzichte van aardewerk servies. Zo is porselein robuuster en steviger dan aardewerk en is het bestand tegen hogere temperaturen. Investeren in een compleet servies van porselein is dus altijd een goede.


Dek de tafel voor ontbijt, lunch en diner met de veelzijdige collectie van luxe servies. Onbijt met havermout uit een porseleinen kommetje, geniet van een gezonde lunch met de soepborden, en presenteer je favoriete gerecht uit de Italiaanse keuken op één van de pastaborden. Want met extra servies grijp je nooit mis! Serviesset aanbieding uitbreiden Onze serviesset aanbiedingen zijn eenvoudig uit te breiden door een extra set aan te schaffen, zodat je serviesset verdubbeld en je nooit misgrijpt voor een bordje.


Je kan de serviesset aanbieding natuurlijk ook uitbreiden met losse onderdelen. Iedereen heeft een goede serviesset nodig. Alleen waar moet je zijn voor een mooie set en ook nog eens een goede aanbieding ? Je wil uiteraard ook weer niet teveel betalen voor een serviesset als dit niet nodig is.


Wat wij doen van dagaanbiedingen is elke dag het web afspeuren naar winkels die servies aanbieding met een flinke korting. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies , gemaakt van aardewerk.

Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Specialistisch advies nodig? Over het algemeen is porselein fijn en niet poreus.


Daardoor is het beter bestendig tegen krassen en stoten dan bijvoorbeeld aardewerk. Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Serviesset delig voor personen hoogwaardig porselein van Q Authentic. Een servies welke je meestal in de betere horeca zaak vin nu ook bij ons te bestellen.


Beiden zijn erg geschikt voor gerechten die langzaam bereid moeten worden, omdat de warmte goed wordt vastgehouden. Aardewerk is een verzamelnaam voor servies gebakken uit klei. Wedgwood is tot op de dag van vandaag een van de bekendste serviezen ter wereld en sieren de tafels van de notabelen in de werel waaronder ook het Witte Huis. Borden, kommen en schalen zijn leverbaar in vele varianten.


Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design. Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons. Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Al meer dan 1jaar kunt u voor al uw servies en deskundig advies terecht bij Servies.


Bestel eenvoudig uw servies online op Servies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts