dinsdag 6 februari 2018

Decoratie aan de muur

De laatste decoratie trends. Vind de nieuwste collectie. Eten bestellen doe je gemakkelijk online bij De Muur in Putten! Bekijk ons unieke assortiment wanddecoraties.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. De ideeën over tuindecoratie voor aan de muur die in dit artikel aan bod komen, lopen uiteen van opvallende planten tot originele plantenbakken en van schilderijen tot spiegels. Wie weet heb je na het lezen van dit artikel precies gevonden wat jouw tuin nog mist! Met de sierkussens van XOOON maak je je bank extra comfortabel en net even mooier.


Kandelaars geven je interieur net dat beetje extra sfeer. Hang je mooiste herinneringen aan de muur met een prachtige fotolijst uit onze collectie. Je zult zien dat kleine aanpassingen in je interieur voor de grootste veranderingen kunnen zorgen.

De muur van je woonkamer is iets wat meteen opvalt in je interieur. Je zit er niet alleen zelf heel de dag tegen aan te kijken, maar ook de visite zal het meteen opvallen. In dit artikel geven we inspiratie voor de muur van je woonkamer. Wat kun je allemaal doen qua kleuren, qua decoratie en meubels.


Praktische eyecatchers, zoals wandrekken en wandplanken zijn een trend voor aan de muur en zien we veel terugkomen. Ze staan niet alleen leuk, maar zijn ook nog eens efficiënt. Een kale muur is saai en daarom hang je iets aan de muur om je interieur gezelliger, sfeervoller en persoonlijker te maken.


Als decoratie voor de speelkamer van de jongens koos ik voor een wereldkaart aan de muur en dit mooie grote doek maakt het helemaal af. Een decoratie schilderijen stroming binnen de kunst is geometrische abstractie, waarin enkel geometrische abstracte vormen worden afgebeeld in een dikke laag met olieverf prachtig als wanddecoratie living, slaapkamer of bureau. Een interieur geef je een mooie finishing touch met een pronkstuk aan de muur. Hang eens wat anders aan je muur met deze houten decoraties. Of je ze nou zo ophangt of inlijst, beide geeft een fantastisch resultaat.


Foto decoratie voor aan de muur die je zelf ontwerpt is een bijzondere manier om je huis echt van jou te maken, of als persoonlijk housewarming cadeau voor je vrienden en familie. Koop nu decoratie voor uw huis. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.


Met muurdecoratie kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan behangen en schilderen, maar ook wandmeubels, schilderijen en andere decoratie die je aan de muur ophangt.

Hier vind je de nodige muurdecoratie ideeën om jouw huis een persoonlijk jasje te geven. Je zocht naar: decoratie voor de muur ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Tuinbeeld harley davidson voor aan de muur - Tuinbeeld gemaakt van beton (vorstbestendig).


Decoratie voor zowel binnen als buiten. Het beeld is ophangbaar aan de muur. Probeer het en je zult zien dat je heel snel een toffe, zelfgemaakte decoratie aan de muur hebt! Een andere manier om een slinger in huis te maken is door kralen, bladeren of kastanjes aan een touw te rijgen. Hiertussen kan je dan leuke kaarten of foto’s hangen.


Er zijn nog veel meer ideeën voor decoratie aan de wand. Houd jij ook niet zo van saaie muren ? Ga voor een paar gezellige vogelhuisjes, of vervang die ouderwetse commodeplank door leuke houten wandhuisjes. Je kunt in de keuken ook heel gaaf decoratie aan de muur hangen voor bij de eettafel.


Daarom willen we jullie laten zien dat je hier eigenlijk heel veel mee kan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts