dinsdag 20 februari 2018

Raamsticker met naam

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Ontwerp je eigen stickers online. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Vandaag bestel morgen in huis.

Jij bepaalt hoe je betaalt! Ervaar het gemak van Wehkamp. Snelle levering: 1-werkdagen. GRATIS extra raamsticker ! Geboortesticker met naam vanaf: €1euro.


Dé specialist op het gebied van raamstickers. De raamfolie wordt op maat gemaakt, diverse mogelijkheden qua lettertype, kleur e.

Ook is de raamsticker makkelijk te plakken, bevestigen of aanbrengen. Wij kunnen de raamsticker bedrukken met bloemen, decoraties, eigen ontwerp en teksten, foto’s, logos en letters, naam en huisnummer, strepen, camerabewaking en bewegwijzering, planten en natuur of naambord. De moderne voordeurstickers met naam springen er juist weer uit door de aparte lay-out met de naamstickers.


De klassieke voordeurstickers met naam lijken ambachtelijk met de hand op de voordeur te zijn geschilderd. Omdat jullie kleine baby er nu eindelijk is, wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk aan iedereen laten weten! Kies daarom voor een leuke geboortesticker uit ons grote assortiment. De geboorte van je dochter is zo bijzonder en met een geboortesticker voor op het raam is het de meest leuke manier om dat aan te kondigen. Zie je een leuke geboortesticker maar wil je deze graag als muursticker dat kan.


Heb je een vraag dan kun je altijd contact met ons opnemen. Al onze geboortestickers zijn ook als muursticker te gebruiken. Met een persoonlijke geboortesticker weet iedereen dat de baby geboren is. Is er een kindje geboren en wil je dat de hele buurt laten weten? Maak dan nu een persoonlijke geboortesticker met de naam van de kleine spruit.


Jij ontwerpt de sticker namelijk zelf met een naam of tekst naar keuze. Tevens voor naamstickers, naamlabels, muurstickers voor de babykamer of een origineel kraamcadeau met naam zit u bij ons goed. We hebben schattige koffertjes met naam en trendy paperbags in ons assortiment.

U kunt uw naam uit de raamfolie laten snijden. Of u kunt er voor kiezen om het te combineren. Maak een keuze tussen de standaard ontwerpen of laat je eigen voordeursticker maken! Raamstickers met dekwit Bij ons kun je raamstickers met dekwit bestellen. Dit houdt in dat er witte inkt aan het drukproces wordt toegevoegd.


In het blog Wat is dekwit en wanneer heb je dat nodig? Dit kan soms nodig zijn bij transparante stickers. Wil jij geen gebruik maken van een ‘ouderwets’ naambordje naast de voordeur of van een saai naamplaatje op de brievenbus?


Het is natuurlijk ook een optie om raamfolie met naam te laten maken. Wij kunnen de raambeplakking helemaal op maat maken, waardoor wij de raamfolie met naam kunnen leveren in een design dat bij jou past. Bestel vandaag een geboorte raamsticker en ontvang veel voordeel. De kleuren kunt u terugvinden in het kleurenpalet.


De levertijd is 1-werkdagen. Met een rakel kunt u de raamsticker makkelijk zelf aanbrengen. Op de geboortesticker staat de naam van de baby. Dan ben je bij Bulbby aan het juiste adres.


Bekijk onze geboortestickers en vul de naam van je kindje in. De sticker is eenvoudig te bevestigen op het raam. Zo heb je een super originele geboorte sticker, eens iets anders dan de ooievaar! Voor zowel bedrijven als particulieren.


Gesneden raamstickers zijn makkelijk zelf te ontwerpen naar eigen idee in de gewenste maat, met behulp van onze online ontwerper. Wil jij de geboorte van je zoon of dochter aankondigen met een raamsticker geboorte met naam erop? Vervolgens kunt u uw eigen raamfolie ontwerp voorzien van border, strepen en andere patronen en motieven. Prachtige activiteiten kubus voor kleinkind met naam besteld.


Kledingstickers met eigen naam ! Naamstickers met je eigen naam ! Veiligheid ga zorgeloos op pad! Hippe Vormlabels met je eigen naam ! Full Colour Labels met je eigen naam ! Raamfolie (glasfolie) op maat, naar eigen ontwerp. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts