dinsdag 13 februari 2018

Rezisto semi gloss

Rezisto semi gloss

Beschikbaar in heel veel kleuren. Voor 17:besteld is Morgen in huis! De lak heeft een halfglanzende afwerking, wat betekent dat de glans tussen zijdeglans en hoogglans in zit. Je brengt deze lak heel gemakkelijk zelf aan met een kwast of roller.


Uw deuren en kozijnen zijn daardoor beschermd tegen krassen en huidvet. Daarnaast is deze lak extreem stoot- en krasvast dit komt vooral door zijn huidvetresistent. Het voorkomt lelijke beschadigingen, net als lelijke donkere plekken door huidvet. De lak is huidvetresistent, waardoor je zorgt voor bescherming op meerdere niveaus.


De hoge zijdeglans verf die niet vergeeld en daardoor ook uitermate geschikt is om wit of lichte kleuren binnen mee te schilderen. Voor het binnen afwerken van hout, harde kunststof, beton, pleisterwerk enz. Deze verf beschermt tegen slijtage en krassen door huidvet.


Tevens toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Deze website gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer.


Sommige cookies zijn nodig om de website goed te laten werken. Anderen helpen ons de werking. Ook kan deze halfglanzende verf gebruikt worden voor het aflakken van hard kunststof, beton, pleisterwerk wat voorbehandeld is met de juiste primer. Deze binnenlak geeft met zijn halfglans afwerking een subtiele glans aan je houtwerk, kunststof, metaal en pleisterwerk binnen.


Ondergrond reinigen met Polyfilla Pro S600. Nu liter voor €79 met gratis verzending! Hout, voorzien van intacte alkydharsverflagen Bestaande intacte verflagen (watergedragen of alkydhars) Grondig reinigen en zorgvuldig schuren.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Rezisto Semi-gloss aanbrengen. Aangetaste verfsysteem volledig verwijderen. De verf is extreem stoot- en krasvast, waardoor je daar op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken. De beste manier om binnen mee te lakken, voor een geweldige bescherming.


Rezisto semi gloss

Schuren en repareren met Polyfilla Pro W350. Binnenafwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e. Toon van de Producten. De lak beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet en uitermate geschikt voor het afwerken van houtwerk binnen zoals trappen, kozijnen en deuren. De verf vergeelt niet en kan na gebruik van de juiste grondverf, over terpentine gedragen verven worden toegepast. Naast Satin verkopen wij ook een Semi - Gloss en een Hoogglans variant.


Gratis verzending Zie volgende pagina. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Deze heeft een iets hogere glansgraad dan zijdeglans.


Normaliter vergelen watergedragen verven zeer langzaam, omdat zij geen voor UV-licht ontvankelijke groepen in hun molecuulketens hebben. Alkydharsverven hebben die wel. Sorry voor deze scheikundige uitleg maar het is niet anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts