donderdag 8 februari 2018

Passe partout gianni

Eerste vriendschappen ontstaan bij Partou. Samen ontdekken we de wereld. Wij hebben een Snelle levering. Boek het Passe-partout , Oedelem. U krijgt direct een bevestiging.

Welke van de 2stoffen past het mooiste bij jouw gordijnen, vloer of muren? Onze meubelcollectie is ontworpen in België, handgemaakt in Europa. Beschikbaar in diverse opstellingen en stofsoorten. Sierkussens: Sierkussen bestaan uit Q43B met dacronvezels.


Steeds sierkussen per arm standaar de bob lounge en corner hebben standaard geen sierkussens. Te verkrijgen in diverse afmetingen, stoffen en opstellingen. Een tikkeltje retro, cozy model met een optimaal zitcomfort.

In tientallen stoffen en kleurencombinaties leverbaar. Deze lifestyle bank is helemaal naar uw wensen samen te stellen en kan perfect gecombineerd worden met handige opslag compartimenten. Nu eenmalig showroom model bij Eras: € 1. Ook leverbaar in: Bank-Hoekbank Bank Chaise Lounge - Poef. Kom dan naar onze showroom voor persoonlijk advies op maat.


See more ideas about Furniture, Couch and Home decor. Leverbaar als gewone bank, of als hoekbank met zeer veel elementen naar keuze en dus naar wens samen te stellen. Voor prijzen en mogelijkheden klik hier. Deze Belgische fabrikant brengt steeds mooie, vernieuwende en kwalitatieve meubels. Bij dit model zijn er klassieke elementen gecombineerd met scandinavische invloeden en een zeer sterk framewerk.


Passe Partout heeft verschillende banken, fauteuils en salontafels in hun assortiment. De bank Gianni wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige kwaliteit en eigentijdse uitstraling. Het ontwerp is modern en de gecapitonneerde afwerking geeft de bank een elegante look.


Deze onderdelen zorgen voor extra hoog. Formaat: 3Breed totaal 2Diep.

Gianni is een cosy en retro model bank met een optimaal zitcomfort. Doormiddel van de beuken poten die in diverse kleuren leverbaar zijn komt het retro model goed tot zijn recht. Een prachtige eigentijdse Passe-Partout Gianni bank met luxe boxspring interieur. De combinatie van koudschuim met pocketveren zorgt voor een zacht comfort. Het schuim vormt zich heerlijk naar je lichaam.


Meubel Ideeën Kantoor Aan Huis Meubelen. De Gianni bank beschikt over een koudschuim vulling met pocketvering, waardoor extra comfort, en lange levensduur gegarandeerd wordt. De snelle product ontwikkeling, de grote stoffen-en modellencollectie, de ruime mogelijkheden per model zijn de sterke punten van dit bedrijf.


Passe - Partout staat voor genieten van je huis, je thuis, je gezin, je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts