zondag 4 februari 2018

Arco base tafel

Op zoek naar een Muuto Base Tafel? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Muuto producten? Boek uw Hotel in Arco online. Reserveer online, laagste prijzen.


Arco base tafel

Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Want niet alle mooie dingen komen van ver… En dat maakt de Base ook nog eens een duurzame tafel. De ‘onmogelijk ogende’ Slim tafel van designer Bert Jan Pot brengt eenvou slimme technieken en stijl bij elkaar. Internationaal en puur Nederlands design komen samen in de Arco designstudio.


Meer over tafels van Arco. Behalve tafels voor in huis maken we bij Arco ook bijpassende producten zoals stoelen, kasten en klein meubilair. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren.


En door het gebruik van duurzame materialen, zoals massief eiken en beton in de voet, kan de Arco eetkamertafel zeker tegen een stootje. Base is een basisstuk, zoals de naam al aangeeft. Deze tafel is het eerste product uit de Local Wood-collectie van Arco , vervaardigd uit lokaal hout uit de omgeving van de Arco fabriek in Winterswijk. Het is een zeer sterke tafel voorzien van een massief houten blad en beton dus duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Vraag ons om de prijs van alle andere modellen.


Graag maken wij een offerte voor u voorzien van projectprijzen, ook als het gaat om een enkele tafel. Vraag nu een offerte en krijg direct een aanbieding met projectprijzen. De poten zijn vervaardigd uit hout en beton waardoor de tafel zeer stevig staat.


Arco base tafel

Arco Base tafel De Arco Base eetkamertafel, ontworpen door Jorre van Ast, heeft een stoer design. Deze tafel vormt het vervolg op het immense succes van het rechthoekige ontwerp uit deze collectie. De tafel komt goed tot zijn recht in de woonkamer, maar je kunt hem ook gebruiken als vergadertafel op de werkvloer. Voor het tafelblad en onderstel heeft u keuze uit massief of gerookt eiken.


De voet van de tafel is leverbaar in beton in naturel, grijs of antraciet. Ontdek de mogelijkheden van de Arco Base eettafel in onze winkels in Zutphen en Veenendaal. Zo creëert Arco tafels die geschikt zijn voor iedere situatie: of het nu gaat om de inrichting van een groot kantoor of een woonkamer, een tafel geschikt voor een gezin met jonge kids of een tafel voorzien van alle gemakken voor urenlang vergaderen. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Arco base tafel

Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Groote Arco meubelen collectie. Het is een robuuste, non-nonsense tafel van massief eikenhout en beton, duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Een tafel waarvan je weet dat de volgende generatie er ook aan kan leven! Ontworpen door Jorre van Ast.


Het blad is vervaardigd uit massief hout afkomstig uit het gebied dichtbij de Arco fabriek. Eettafel Base Arco Uitvoering: local wood (massief lokaal eiken), blad in delen. Poot: pootjukken in lokaal eiken op gegoten betonnen voet (naturel kleur beton). Maatwerk (hoogte tafel , lengte tafel ) op aanvraag!


De tafel is gemaakt van massief eiken en beton, materialen die lang mee gaan. Mooie dingen hoeven immers niet van ver te komen. De prachtige tafel is gemaakt van massief hout en beton. Dit geeft de tafel zijn robuuste uitstraling. Hout en beton zijn stevige, duurzame materialen.


De tafel maakt deel uit van de Local Wood-serie, wat inhoudt dat de tafel volledig is vervaardigd uit hout uit de omgeving van de Arco fabriek. Arco Base Round tafel De Arco Base Roun ontworpen door Jorre van Ast, is een ronde eetkamertafel met een robuuste uitstraling. Voor extra stevigheid is de tafel voorzien van een betonnen voet. Een robuuste, no-nonsense tafel van massief lokaal eiken en beton. Arco tafels zijn ideaal om aan te eten, werken of studeren, en daarom multifunctioneel te noemen.


Bovendien hebben diverse grote ontwerpers van eigen bodem hun naam verbonden aan dit merk en één of meerdere Arco tafels ontworpen. Zo bedacht Bertjan Pot de Arco Slim tafel , een superslank en elegant exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts