maandag 5 februari 2018

Grote glazen snoeppot

Snoeppotjes en weckpotjes. Bestel nú voordelig online! Enkelzijdig full color bedrukt. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires.


Bedrukte snoeppotten met de laagste prijsgarantie! Groot assortiment bedrukte snoeppotten vanaf stuks.

Allemaal pakken pasta, rijst en muesli op het aanrecht. Handig, maar het staat niet mooi. Denk dan eens aan een mooie glazen pot. Vul ze met pasta’s, suiker of iets anders en stal de potten uit op een plank in de keuken.


Deze grote glazen snoeppot heeft een inhoud van liter. De pot kan gevuld worden met diverse soorten snoepgoed zoals colaflesjes en vruchtenhartjes. De deksel is gemaakt van kunststof en is zilverkleurig.


De glazen pot kan aan twee kanten bedrukt worden met reclame. Vraag dan direct een digitaal.

Een grote glazen snoeppot om achter te laten bij klanten. De zijkanten voorzien we van een tekst of logo. We leveren dit snoeppot compleet gevuld en gestickerd. De snoeppot bestel je met een vulling naar keuze! Schuine glazen snoeppot van 450ml.


Grote glazen nostalgische snoeppot met een klassieke uitstraling, bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam een mooie binnenkomer bij uw klanten! Wij bedrukken direct op het glas dmv glas - en keramische inkt. Ook fullcolour, gelamineerde stickerbedrukking mogelijk. Organiseer en bewaar alles wat in je keuken rondslingert in onze leuke en nuttige potten en blikken. Leeg een pak snoepjes in een van onze glazen potten en roep de sfeer op van een ouderwetse snoepwinkel, of houd je thee en koffie vers in onze prachtig versierde blikken.


Type snoeppot Glazen snoeppotten. Deze snoeppot is prachtig met rechtstreekse bedrukking! U geeft met deze mooie glazen snoeppotten een prachtig relatiegeschenk weg! Pakketje was goed verpakt.


Door de spansluiting incl. Maar pas op, de pot is zo leeg. Gelukkig is de snoeppot navulbaar, er is keuze genoeg in vullingen.


Wiebe snoeppot , afmeting 20x12x19cm, inhoud 2. De Friese kunstschilder Wiebe van der Zee schildert koeien met een nuchter gevoel voor humor.

Volgens Wiebe zijn koeien onlosmakelijk met ons Nederlandse landschap verbonden en voor velen zijn zijn schilderingen dan ook een vertrouwd beeld. En uit voedsel, drank en diversen grote glazen snoeppot. Alle wiebe van der zee artikelen uit voorraad leverbaar.


Gratis verzenden vanaf €5- kom eens kijken in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts